PLJUJTE ME IZMEĐU DVA DŽOINTA, ALI SRBIJA JE ZEMLJA DOMAĆINA KOJI ČUVAJU ŽENE! Oglasio se i Zoran Babić
Babić se osvrnuo na nasilje nad ženama, Foto: Dragana Udovičić

nije štedeo reči

PLJUJTE ME IZMEĐU DVA DŽOINTA, ALI SRBIJA JE ZEMLJA DOMAĆINA KOJI ČUVAJU ŽENE! Oglasio se i Zoran Babić

Babić je odgovorio na prozivke opozicije

Objavljeno: 10:46h

Direktor "Koridora Srbije" i član Predsedništva SNS, Zoran Babić žustro je odgovorio na sve prozivke predstavnika opozicije poslednjih dana, ali i na javno pozivanje na nasilje nad ženama i propagiranje rečnika uvreda i mržnje.

Babićevo obraćanje prenosimo u celosti...

"Znam da će "elita" iz opozicije kada vidi moje ime i prezime prvo reci: Ma to je onaj glupi i nepismeni Zoran Babić. Nema problema. To je rečnik uvreda i ponižavanja, ono na šta smo godinama navikli od njih. I nemam problem da mi Sergej Trifunović i ta ekipa, dok se odmaraju između dva džointa, kažu šta god požele. To ne govori o meni, nego o njima i njihovim vođama tajkunu Đilasu, Boškiću i Vuku Ho Jeremiću. Ali, kao suprugu i ocu dve ćerke, smeta mi i ne mogu da ćutim, kada javnom linču izlažu novinarku koja moze dete da im bude, kada urednicu Studija B nazivaju fuksom, a premijerki prete silovanjem i obdarenim crncima.

Najmanje sto mogu da kažem jeste da me sramota što nam takvi ljudi pokušavaju sebe predstaviti kao elitu. Ali, osim sramote, svim tim siledžijama i mrziteljima žena, hoću da kažem da im nećemo dozvoliti da bilo čiju ćerku, suprugu, majku vređaju i nećemo dozvoliti da se žene u našem društvu osećaju kao niža bića.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je bio jasan oko toga i on je garant da država neće dozvoliti da se takva hajka i mržnja prema ženama nastavi i prođe nekažnjeno. Znam da su mnogi u toj koaliciji skloni da dignu ruku na ženu, ali Srbija nije zemlja divljaka, nego vaspitanih domaćina, očeva, sinova i braće i ta Srbija će umeti da čuva sve naše majke, sestre, supruge, ćerke i prijateljice."

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.