Drpišu nam članove! Socijalisti optužili naprednjake da im preotimaju ljude

Na dve stolice

Drpišu nam članove! Socijalisti optužili naprednjake da im preotimaju ljude

Socijalisti iz Gornjeg Milanovca tvrde da ključna mesta u Srpskoj naprednoj stranci zauzimaju ljudi koji se uredno vode u evidenciji SPS-a
Objavljeno:

Nakon što je PUPS napustio koaliciju sa socijalistima i otpočeo pregovore sa naprednjacima, otpočeo je još jedan sukob na relaciji SPS-SNS. PUPS neće više sa Dačićem, ide kod Vučića! Nakon što su se u gornjomilanovačkom SNS-u pohvalili kako u njihove redove prelaze socijalisti, iz SPS su uzvratili da su preletači zvanično još njihovi članovi. Sekretar Izvršnog odbora Opštinskog odbora SPS Miroslav Milovanović je rekao da ima spisak članova koji su sada u SNS, a ni do danas nisu tražili brisanje iz evidencije ili iščlanjenje.

- Nemamo pravo da ih brišemo bez njihove saglasnosti a zbog čega su im potrebne dve knjižice nije jasno, jer mi nikoga ne primamo ko nije i administrativno raščistio sa prethodnom partijom, rekao je Milovanović. Tako će, prema rečima socijalista, za predstojeće lokalne izbore ta partija imati dva kandidata za predsednika opštine, sa urednim pristupnicama i članskim kartama "ali u majicama različitih boja". (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.