SLUČAJ ZAHTEVA OZBILJNU ISTRAGU: Oštre osude zbog pokušaja LINČA nad bivšom odbornicom Dveri
Nebojša Stefanović, Jelena Đorđević, Foto: Beta/ Miloš Miškov, Printscreen

STOP NASILJU!

SLUČAJ ZAHTEVA OZBILJNU ISTRAGU: Oštre osude zbog pokušaja LINČA nad bivšom odbornicom Dveri

Ministar je ocenio da postoji "šablon" po kome se nakon pretnji nasiljem koje kako je rekao iznose predstavnici opozicije

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da slučaj bivše funkcionerke Dveri koja je optužila lidera tog pokreta Boška Obradovića za pretnje nasiljem, zahteva ozbiljnu istragu tužilaštva.

"Ako se pokaže da je tačno da je dobijala pretnje, to je onda užasan nastavak kampanje nasilja nad ženama jer su Maji Gojković rekli da je 'fuksa', premijerki su pretili silovanjem", kazao je Stefanović komentarišući navode bivše odbornice Dveri u Nišu Jelene Đorđević koja je optužila Boška Obradovića da joj je pretio batinama, jer je htela da zadrži mandat nakon istupanja iz pokreta.

Ministar je ocenio da postoji "šablon" po kome se nakon pretnji nasiljem koje kako je rekao iznose predstavnici opozicije, "pojavi Dragan Đilas da to relativizuje".

"Ne smemo dozvoliti da bilo ko relativizuje nasilje. Mi nismo pokušali da relativizujemo napad na Borka Stefanovića, već smo ga odmah osudili i uhapsili odgovorne, nismo mi prebili novinarke Pinka. Oni su ti koji čine nasilje, koji su pozivali na silovanje premijerke", rekao je ministar.

Bonus video

SRBINA UHAPSILI ŠTO JE JEO PLAZMU: Ovo je Kosovošvic! Pogledajte šokantan performans na protestu studenata u Kosovskoj Mitrovici

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.