I ONI SU OGORČENI ZBOG PRETNJI POSLANICI DVERI: Srpski političari složni: BEZ NASILJA U POLITICI!
Srpski političari složni, Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Dado Đilas

reakcija

I ONI SU OGORČENI ZBOG PRETNJI POSLANICI DVERI: Srpski političari složni: BEZ NASILJA U POLITICI!

Oko kuće je vidala nepoznate muškarce koji su bili pretnja njenoj porodici

Objavljeno: 13:13h

Jelena Đordević, nekadašnja šefica opozicionog pokreta Dveri iz Niša je dobila i više jezivih poruka, a oko kuće je vidala nepoznate muškarce koji su bili pretnja njenoj porodici.

Povodom svih pretnji koje je dobila oglasile su se mnoge kolege i iz drugi stranaka:

- Birači odlučuju da li treba nekome ko tako nešto radi da daju poverenje ili ne, ali to sigurno nije nikome opravdanje da vrši bilo kakve pretnje, rekao je Živković.

Povodom planiranja brutalnog linča na šeficu Pokreta Dveri Jelenu Đorđević i njenog supruga, predsednik Nove stranke Zoran Živković najoštrije osuđuje nasilje i ističe da nema nikakvog opravdanja za takvo ponašanje.

foto: Dragana Udovičić

- Koliko znam, Jelena je promenila nekoliko stranaka i to je njeno pravo. Birači odlučuju da li treba nekome ko tako nešto radi da daju poverenje ili ne, ali to sigurno nije nikome opravdanje da vrši bilo kakve pretnje, bilo da je neko odbornik vlasti ili opozicije - rekao je Živković.

Oglasio se i Muamer Zukorlić, poslanik i lider Stranke pravde i pomirenja koji kaže da država i društvo moraju da skupe snagu i spreče svaki oblik nasilja, pogovu nasilja koje bi moglo biti politički motivisano.

foto: Filip Plavčić

Povodom planiranja brutalnog linča na šeficu Pokreta Dveri Jelenu Đorđević i njenog supruga, funkcioner Srpske napredne stranke Veroljub Arsić takođe je osudio nasilje.

- Nije dopustivo da se nikome preti zbog političkog stava ili delovanja - rekao je Veroljub Arsić.

foto: Fonet

Funkcioner Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena najoštrije osuđuje nasilje i pretnje i navodi da su demokrate uvek protiv bilo kakvog ovlika nasilja...

Milojičić je rekao da se DS protivi političkom, pravnom, verskom ili bilo kakvog drugom nasilju.

foto: Nebojša Mandić

- DS se protivi bilo kakvom nasilju, bez obzira na to da li je u pitanju pripadnik opozicije ili vlasti - rekao je Milojičić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.