OD MAGARCA NIKAD NIGDE NIJE POSTAO ČOVEK: Živković ušao u BRUTALAN KLINČ s Martinovićem! (VIDEO)
Zoran Živković isprozivao Aleksandra Martinovića, Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

NISU SE ŠTEDELE REČI

OD MAGARCA NIKAD NIGDE NIJE POSTAO ČOVEK: Živković ušao u BRUTALAN KLINČ s Martinovićem! (VIDEO)

Naime, Živković nije mogao a da ne podseti da je jučerašnji radni dan u Parlamentu protekao u znaku velikog priznanja šefa poslaničke grupe SNS-a Aleksandra Martinovića da je „bio magarac“

Objavljeno:

Predsednik Nove stranke i narodni poslanik Zoran Živković zahtevao je, na sednici Skupštine Srbije, tačan podatak o strukturi duga kojim se ministar finansija Siniša Mali hvali da je vraćen, uz napomenu da je važno naglasiti da li je reč o obveznicama ili hartijama od vrednosti koje su emitovane 2013. godine, kada je ista vladajuća struktura vodila državu.

Ipak, ono što je obeležilo sednicu jeste njegovo osvrtanje i sukob sa šefom poslaničke grupe SNS-a, Aleksandrom Martinovićem.

Naime, Živković nije mogao a da ne podseti da je jučerašnji radni dan u Parlamentu protekao u znaku velikog priznanja šefa poslaničke grupe SNS-a Aleksandra Martinovića da je „bio magarac“.

„Činjenica je da je jedan poslanik sam za sebe rekao da je magarac, to je šef vaše poslaničke grupe. I činjenica je da od magarca nikada i nigde nije postao čovek“, poručio je Živković.

Podsetimo, Aleksandar Martinović je na jednoj od sednica Skupštine Srbije rekao poslaniku Nove stranke, Zoranu Živkoviću da je "kreten" i "idiot".

- Zoran Živković je idiot, Zoran Živković je kreten. Samo idiot i samo kreten može da se raduje onom što se juče dogodilo Marku Đuriću i da likuje danas u Skupštini jer su šiptarski teroristi juče tukli i mučili i na najgori mogući način vredjali Marka Đurića visokog zvaničnika Vlade Srbije", rekao je Martinović jednom prikom.

Ipak, u nastavku sednice rasprave o Predlogu budžeta za 2019. godinu, Živković je nastavio sa dnevnim redom i objasnio da se podrazumeva da je suficit bolja varijanta od deficita, ali da to takođe ne znači da je samim tim i dobra.

„Prava mera jednog dobrog budžeta je balans, to znači da se godina završi sa nulom. Ako je suficit veliki, ili se loše planiralo, pa je napravljena greška, ili je uzeto previše od poreskih obveznika, čime su oni osiromašeni, ili nije dato dovoljno korisnicima budžeta, čime su njihov život i poslovanje uskraćeni za sumu koju bi mogli dati za uslugu koja je na korist svim građanima Srbije. Izbalansiran budžet je ono čemu se teži, a ne budžet sa suficitom. Budžet sa suficitom se samo koristi da bi se njime fascinirali ljudi koji nemaju pojma o ekonomiji. To je, nažalost, sudbina onoga što mi trpimo već 6 godina“, poručio je predsednik NOVE, istakavši i da nam je budžet za kulturu najmanji u Evropi, što je odraz upravo kulture onih koji vode državu.

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.