ČEDO, TI SI POVAMPIRENI POLITIČKI MRTVAC! Socijalista u Skupštini osuo najžešću paljbu po Jovanoviću
Čedomir Jovanović u Skupštini Srbije, Foto: Beta / Milan Obradović

HAOS U PARLAMENTU

ČEDO, TI SI POVAMPIRENI POLITIČKI MRTVAC! Socijalista u Skupštini osuo najžešću paljbu po Jovanoviću

Burno je bilo na sednici parlamenta...

Objavljeno:

Poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) Neđo Jovanović kaže da ta stranka podržava politiku koja se vodi prema KiM, ali i celom regionu, a da "povampireni politički mrtvac" Čedomir Jovanović nipodaštava takvu politiku koja se zasniva na principima dijaloga i mira.

Poslanik SPS je novinarima u Skupštini Srbije rekao da srpska diplomatija postiže vredne rezultate koji su prepoznati, ne samo u regionu već i šire, navodći da je Srbija upravo kroz diplomatske napore stekla uvažavanje njenih stavova u vezi sa mirnim rešavanjem spornih pitanja sa KiM.

"Srbija ostaje na principima dijaloga, mira u regionu, nalaženje resenje uz kompromis iskljucivo uz miran nacin, međutim, za dijalog je potrebno dvoje. Za razliku od Srbije, Kosovo takav dijalog ne želi", rekao je Neđo Jovanović i podsetio na protivpravne takse koje je Priština uvela za proizvode iz centralne Srbije.

Ukazao je da Kosovo takođe pretenduje da napravi vojsku, a da te pretenzije, kako kaže, nisu bezazlene, i cilj kosovskih institucija je, dodaje, da se između ostalog protera srpsko stanovništvo. On ističe da Srbija to neće dozvoliti, ali primećuje da se pojavljuju oni koji nipodaštavaju politiku koju vodi Srbija.

"Povampireni politički mrtvac koji se odnedavno posle godinu dana pojavio u skupštini, histerično deli lekcije predsedniku države, a na krajnje grub i primitivan način vređao je ministra spoljnih poslova i pokušavao kao politička udavača da se nekom ponudi", rekao je Neđo Jovanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.