UDRUŽILI SE PROTIV SRBIJE, A IZA SVEGA STOJI OVA ŽENA: Ujedinjuje naše mrzitelje zbog PAKLENOG CILJA!
Vojska Kosova, Foto: Printscreen

ISTINA IZAŠLA NA VIDELO

UDRUŽILI SE PROTIV SRBIJE, A IZA SVEGA STOJI OVA ŽENA: Ujedinjuje naše mrzitelje zbog PAKLENOG CILJA!

Srđan Paktić, profesor međunarodnog prava izjavio je da je Hodžaj trećerazredna garnitura vlasti u Prištini i da ne iznosi stavove koje je sam osmislio, već stavove Zapadnih centara moći

Objavljeno: 09:48h

Iza dogovora Prištine, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije da krenu u opštu ofanzivu protiv Srbije stoji Hilari Klinton.

- Hilari je nedavno najavila da će se gotovo izvesno upustiti u trku za Belu kuću. Da bi u toj borbi imala bilo kakve šanse, s obzirom na lošu reputaciju koju ima, ona mora da napadne Trampa gde god može. Balkan je jedna od tih tačaka, a biće ih širom sveta još, jer je nova američka administracija u velikoj meri promenila politiku prema ovom regionu i zato bi neuspeh nove strategije, u stvari, bio doživljen kao Trampova nesposobnost da bilo šta i bilo gde reši – tvrdi izvor.

Srđan Paktić, profesor međunarodnog prava izjavio je da je Hodžaj trećerazredna garnitura vlasti u Prištini i da ne iznosi stavove koje je sam osmislio, već stavove Zapadnih centara moći.

– To su, u ovom slučaju emisari duboke države oličeni u raznim američkim ambasadorima u Evropi i uopšteno u američkoj administraciju, kao i stratezi NATO u Briselu, koji su potpuno pod kontrolom duboke države. To su izvori iz kojih je potekla ovakva ideja – kaže on.

BONUS VIDEO: Čeda Jovanović o opoziciji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.