ALBANCI BESNI NA HANA, UPUTILI MU UŽASNE PRETNJE: Bolje da NE DOLAZIŠ RASISTO, oterao si nas u ROPSTVO
Uzeli ga na zub, Foto: AP

izgubili živce

ALBANCI BESNI NA HANA, UPUTILI MU UŽASNE PRETNJE: Bolje da NE DOLAZIŠ RASISTO, oterao si nas u ROPSTVO

Srešćete sa našim premijerom koji nema problema da vam kaže zašto takse moraju da ostanu da Kosovo ne bi bilo ekonomska kolonija

Objavljeno:

Evropski komesar za proširenje Johanes Han dolazi na tzv. Kosovo, gde će se susresti za albanskim zvaničnicima, ali i opozicionim liderima. Na stolu će biti i zahtev Evropske unije da Kosovo ukine takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije i BIH, zbog čega se Han našao na meti kosovskih medija.

U svom komentaru, jedan kosovski portal nazvao je Hana "rasistom" koji želi da Kosvo izoluje od ostatka sveta, a takođe je odluke Evropske unije nazvao rasističkim.

Isti medij posetu naziva licemernom jer, po njima, Kosovo od 2003. godine ispunjava uslove i standarde koje mu je nametnula Evropska unija, koja nastavlja da ih "gađa" sve banalnijim zahtevima.

- Vi ste stvorili Državu Kosovo, vladavinu prava, neutralnu u svojoj težnji za nezavisnošću i suverenošću, doveli ste policiju, pravnike i sudije koje nemate čak ni u svojim državama, imate aspsolutnu izvršnu moć kakvu imaju neke kolonizatorske kraljevine i mnogi diktatori, a mi smo vaši zatvorenici koje mučite do iznemoglosti i još ne želite da se sa njima suočite. I onda još kažete da kriminal i korupcija nisu pobeđeni na Kosovo - žali se komentator ovog portala.

Dolazite na Kosovo, nastavlja portal, a nemate hrabrosti da građanima kažete pravu istinu. Zar to nije, komesaru, bedno od vas?

- Jedino dobro od ove posete jeste što ćete se sresti sa našim premijerom koji nema problema sa tim da vam kaže kako stvari stvarno stoje i zašto takse moraju da ostanu da Kosovo ne bi bilo ekonomska kolonija i zabrazdilo u duboko ropstvo. Možda je bolje da i ne dolazite, jer ćete shvatiti koliko ste bezvredni za Kosovo i bićete veoma nezadovoljni kad odete odavde - završava portal svoje kritike i uvijene pretnje Johanesu Hanu.

BONUS VIDEO:

KURIR SA SRBIMA U BABINOM MOSTU KRAJ PRIŠTINE: Sve se čini da mi odemo odavde! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Indexonline.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.