SOCIJALISTIČKA OMLADINA SRBIJE JEDNOGLASNO PODRŽALA DAČIĆA ZA PREDSEDNIKA: Podršku dali i Ružić i Đukić-Dejanović
Socijalistička omladina Srbije, Foto: sps.org.rs

mladi socijalisti

SOCIJALISTIČKA OMLADINA SRBIJE JEDNOGLASNO PODRŽALA DAČIĆA ZA PREDSEDNIKA: Podršku dali i Ružić i Đukić-Dejanović

U susret jubilarnom X Kongresu Socijalističke partije Srbije mladi socijalisti su se okupili kako bi razmenili iskustva i ideje

Objavljeno:

U Kragujevcu je održan dvodnevni seminar Socijalističke omladine Srbije na kom su se mladim socijalistima, pored predsednika Socijalističke omladine Srbije Uglješe Markovića, obratili i potpredsednici SPS prof. dr Slavica Đukić-Dejanović i Branko Ružić.

U susret jubilarnom X Kongresu Socijalističke partije Srbije mladi socijalisti su se okupili kako bi razmenili iskustva i ideje i pokrenuli inicijativu za buduće omladinske akcije koje su u planu da se sprovedu na nivou cele Srbije.

Socijalistička omladina Srbije
Socijalistička omladina Srbije foto: sps.org.rs

Ovom prilikom, Socijalistička omladina Srbije je jednoglasno dala podršku Ivici Dačiću kao kandidatu za predsednika partije na predstojećem X Kongresu.

Prof. dr Slavica Đukić-Dejanović i Branko Ružić su, obraćajući se članovima Predsedništva i Izvršnog saveta Socijalističke omladine Srbije, istakli da je ovakav vid okupljanja i razmene iskustva odličan primer kako bi mladi ljudi mogli, pored sticanja novih veština i znanja, da se umreže i bolje upoznaju.

„Socijalistička partija Srbije poseban akcenat stavlja na edukaciju i usavršavanje mladih, a protekli seminar je samo jedan u nizu ovakvih vidova edukacije i afirmacije budućih kadrova“, istakla je prof. dr Slavica Đukić-Dejanović, potpredsednica SPS.

Socijalistička omladina Srbije
Socijalistička omladina Srbije foto: sps.org.rs

Branko Ružić, potpredsednik SPS je ovom prilikom istakao da su mudrost, vizija, jedinstvo pa i hrabrost i spremnost na dijalog dragoceni elementi državotvorne orijentacije naše Partije.

„Socijalistička partija Srbije meri svoju sadašnjost i budućnost po broju mladih članova koji svojim radom i angažovanjem doprinose da naša zemlja bude bolje mesto za život kako mladih tako i svih građana Srbije. Ovakav vid razmene iskustava i mišljenja je dragocen element naše društvene orijentacije“, istako je Ružić.

Socijalistička omladina Srbije
Socijalistička omladina Srbije foto: sps.org.rs

Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije zahvalio se potpredsednicima što su svojim prisustvom dali na značaju i ozbiljnosti edukaciji koja se sprovodi za mlade socijaliste širom Srbije i istakao značaj ovakvom vidu neformalnog obrazovanja koji treba da bude motiv svim budućim generacijama koje dolaze.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.