HARADINAJ JESTE UBICA, ALI NIKADA NE BI SLAGAO O VUČIĆU! Tvit Vuka Jeremića je najveći hit na srpskom internetu!
Jeremić veruje Haradinaju, Foto: Beta / AP

izazvao brojne reakcije

HARADINAJ JESTE UBICA, ALI NIKADA NE BI SLAGAO O VUČIĆU! Tvit Vuka Jeremića je najveći hit na srpskom internetu!

Nakon ovog Jeremićevog tvita, reakcije su očekivano bile burne, uglavnom negativne

Objavljeno:

Ramuš Haradinaj, premijer Kosova, u autorskom tekstu za "Vašington post" napisao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uz podršku Rusije, ponudio je da Srbija prizna Kosovo, ukoliko joj ustupimo deo naše teritorije.

- Nećemo pogaziti naš ustav, odustati od našeg suvereniteta i uništiti naš teritorijalni integritet samo da bi Srbija priznala nešto što je već činjenica - naveo je Haradinaj i ocenio da Srbija želi da stvori etnički čistu državu.

Ove Haradinajeve tvrdnje je prokomentarisao Vuk Jeremić na svom Tviter profilu:

- Koliko god da je kriminalac i ubica, Ramuš Haradinaj se nikada ne bi usudio da slaže u autorskom članku za Vašington Post. @avucic JE DAKLE PONUDIO DA PRIZNA KOSOVO. Izdajnička bitanga.

Nakon ovog Jeremićevog tvita, reakcije su očekivano bile burne, uglavnom negativne:

- Kako Vas, čoveče, nije sramota da stanete na stranu Haradinaja zbog političke borbe? Kriminalac koji ne laže?! Svašta.

- Autogol, šjor Vuče. Usudio bi se da kolje, a ne bi se usudio da slaže? Ma daj. Imaš ti gde Vučića 'na'vatati', ostavi se ovog zla

- Užas... Ne mogu da verujem šta čitam...”kriminalac i ubica nikad ne bi slagao...” Zar Vi zaista mislite da smo tolike budale?!

Haradinaj inače u istom tekstu optužuje Srbiju da krši međunarodne dogovore, uključujući Briselski sporazum, da blokira put Kosova ka EU i članstvo u međunarodnim organizacijama, uključujući i Interpol, i da lobira u EU protiv vizne liberalizacije za Kosovo.

Na pitanje da prokometariše takve Haradinajeve tvrdnje, Vučić je odgovorio da ne zna da li uopšte ima smisla da demantuje navode u takvom tekstu koji, kako je rekao, i nema neku naročitu težinu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.