VANREDNI IZBORI SU DOBRI ZA NAROD, KAO I REKONSTRUKCIJA VLADE! Zorana odgovara HEJTERIMA s TVITERA (VIDEO)
Zorana Mihajlović čita Espreso Tviter, Foto: Stefan Kojić

ESPRESO TVITER

VANREDNI IZBORI SU DOBRI ZA NAROD, KAO I REKONSTRUKCIJA VLADE! Zorana odgovara HEJTERIMA s TVITERA (VIDEO)

Odgovorila je na mnoga škakljiva pitanja...

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Ovonedeljni gost u emisiji Espreso Tviter bila je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka saobraćaj i građevine Zorana Mihajlović.

Iako nema nalog na ovoj društvenoj mreži Zorana Mihajlović se usprešno snašla sa "hejtom" na ovoj društvenoj mreži, ali i s duhovitim komentarima na njen račun.

Na tvit koji poredi hapšenja zbog korupcije sa rijalitijima, jer se u njima navodno više ostaje u pritvoru, Mihajlovićeva je odgovorila:

- Ne bih se složila s tim. Pogledajte gde god smo naišli na problem gde mislimo da postoji razlog za reakciju tužilaštva mi smo to uradili. To je razlika ovog ministarstva u odnosu na mnoga prethodna.

Potpredsednica Vlade Srbije odgovarala je i na prozivke o boljem životu od kako je na vlasti SNS, šanel torbicama, kratkim suknjama, nalozima na društvenim mrežama, a kada je reč o tome da li je lepša ona ili Milutin Mrkonjić kaže:

- Zar o tome treba uopšte da raspravljamo? (smeh)

Na konstataciju da ne može Stamatović da gradi bez dozvole jer on nije Muamer Zukorlić ministarka kaže:

- Ne može niko da gradi bez dozvole. Protiv Stamatovića i lica koja rade oko njega podnete su prijave u tužilaštvu za organizovani kriminal. Dakle, možete da se zovete kako god, ali ne možete da radite bez dozvola.

Bilo je reči i o raspisivanju vanrednih izbora, koje kako Tviteraši tvrde SNS raspisuje svake dve godine.

Zorana Mihajlović odgovara na pitanja s Tvitera
Zorana Mihajlović odgovara na pitanja s Tvitera foto: Stefan Kojić

- Negde mislim da je to dobro za narod, zbog toga da proverimo da li stvarno dobro radimo , da li se nismo uljuljkali u neke stvari koje smo možda obećali, a nismo ih ostvarili i dobro je da narod zna da smo spremni da se menjamo, ako nešto nije uredu. Ja sam uvek za izbore, dakle i za rekonstrukciju Vlade i za izbore.

Šta je još rekla ministarka Mihajlović o Koridoru 10, Aerodromu, o potpisima ministara na ugovore "Beograda na vodi", pogledajte u videu:

Pogledajte i intervju sa Zoranom Mihajlović:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.