NI HARADINAJ, NI TAČI: Ovo je čovek čija inicijativa su bile MONSTRUM-TAKSE za Srbiju!
Korab Sejdiu je nezavisni poslanik, Foto: Printskrin/T7

otkriveno

NI HARADINAJ, NI TAČI: Ovo je čovek čija inicijativa su bile MONSTRUM-TAKSE za Srbiju!

On je ovo rekao na televiziji T7

Objavljeno:

Korab Sejdiu, nezavisni poslanik u tzv. Skupštini Kosova, inače pripadnik parlamentarne grupe Demokratske lige Kosova, pokazao je sinoć u emisiji papire koji, prema njegovim rečima, dokazuju da je on prvi predložio, kako prenosi portal GazetaExpress, "ekonomske sankcije protiv Srbije".

On je u emisiji na TV T7 pokazao dokument predloga za parlamentarnu debatu koju se on, zajedno sa nekoliko drugih poslanika, predao Kadriju Veseljiju 9. novembra ove godine.

"Zahtev za parlamentarnom debatom o hitnoj potrebi uvođenja ekonomskih sankcija (uključujući embargo) i političkih sankcija protiv Srbije kao mere reciprociteta", piše na ovom zahtevu koji su potpisali Sejdiu, Vjosa Osmani-Sadriu, Albulena Hadžiu, Sami Kurteši, Armend Zemaj, Besa Gadžeri, Mirjeta Kaljudra, Visar Imeri, Fatmira Koljčaku, Hadži Avdili, Arberie Nagavci, Dardan Sejdiu i Salih Salihu.

- Bilo je potrebno pokazati Srbiji da smo živi... Ali ne samo Srbiji. Srbiju na Balkanu i u svetu tretiraju kao anđela. Mi hoćemo da pokažemo svetu kakvi su oni u stvari - rekao je Sejdiu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/GazetaExpress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.