ALBANCI NISU ORLOVI, TO SU KOKOŠKE BEZ PAMETI! Vučić najstrašnije ponizio Ramu i Haradinaja!
Aleksandar Vučić odgovara na provokacije Prištine, Foto: prentscreen

ŽESTOKA REAKCIJA

ALBANCI NISU ORLOVI, TO SU KOKOŠKE BEZ PAMETI! Vučić najstrašnije ponizio Ramu i Haradinaja!

Zapušio im usta...

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u emisiji OKO na RTS odgovorio je na provokacije Albanaca iz Peći kada su ministri vlada Albanije i takozvanog Kosova na čelu sa Edijem Ramom i Ramušem Haradinajem pokazali dvoglavog orla.

Na pitanje novinara da li Albanci ovo rade zbog nekih unutrašnjih političkih poena ili izbora, predsednik Srbije odgovorio je:

- Nemojte sve da tumačite izborima, ne bi oni to sve uradili bez nečije strane pomoći. Ne bi se ovako ćutalo da to nije slučaj.

Kada je reč o slici na kojoj Albanci pokazuju dvoglavog orla Vučić ističe:

- Meni to više liči na kokoši, ali... Evo pogledajte, stvarno to više liči na kokoši, a ne na orlove. Meni to bar tako liči, ne želim nikoga da uvredim. Za ovako nešto mi bi išli u Hag, ali šta da radite... Nisam naročito fasciniran niti vidim tu mnogo pameti, niti mnogo znanja, niti mnogo ideja, a kokoši da izigravate možete uvek. Nisam nešto ni uplašen, osim što nisam srećan zbog njihove neodgovornosti - rekao je Vučić.

Na pitanje da li je to juče počeo proces prisajedinjenja Kosova i Albanije, Vučić kaže:

- Nije to od juče, to je od ranije. Oni nemaju kosovsku zastavu nigde. Gde ste videli zastavu Kosova na Kosovu? Oni imaju jednu zastavu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.