ŠEŠELJ UPUTIO OŠTRO UPOZORENJE ALBANCIMA: Ako dođe do SUKOBA nećete se dobro provesti, oslobodićemo CELO KOSOVO!
Šešelj o situacija na Kosovu i Metohiji, Foto: Printscreen/Youtube

dao intervju

ŠEŠELJ UPUTIO OŠTRO UPOZORENJE ALBANCIMA: Ako dođe do SUKOBA nećete se dobro provesti, oslobodićemo CELO KOSOVO!

Govoreći o begu Nikole Gruevskog u Mađarsku, Šešelj kaže da je ubeđen da bi režim Zorana Zaeva ubio Gruevskog u zatvoru

Objavljeno: 21:00h

Predsednik SRS Vojislav Šešelj rekao je u intervjuu Vasku Eftovu u emisiji "Vo centar" da moramo obezbediti da Srbi na Kosovu i Metohiji mogu da se snabdevaju robom iz Srbije.

- Albanci žele da ugroze ostatak Srba na Kosovu i Metohiji, time što će zabraniti isporuku roba iz Srbije. Taksa je sad 100 odsto u odnosu na vrednost robe, što ne može niko da plati - rekao je Šešelj.

Na pitanje Vaska Eftova da li Srbija ima snage da odbrani sever Kosova i Metohije, Šešelj kaže da je srpska vojska u stanju da povrati celu teritoriju južne pokrajine.

- Ako dođe do oružanog obračuna, nama je Rusija garancija da se NATO neće mešati. Nema više bombardovanja Srbije, a naša vojska je u stanju da povrati celu teritoriju Kosova i Metohije, ako dođe do toga. Ako dođe stani-pani, tj. do obračuna, neće se oni dobro provesti - rekao je Šešelj.

Govoreći o begu Nikole Gruevskog u Mađarsku, Šešelj kaže da je ubeđen da bi režim Zorana Zaeva ubio Gruevskog u zatvoru.

- Dok je bio na teritoriji Srbije, štitili su ga četnički bajoneti. Bio je apsolutno bezbedan! 12. novembra u 5 sati ujutru prešao je srpsko-mađarsku granicu kod Horgoša. Srbima je u interesu da se on sačuva. Da je otišao u zatvor, ja sam ubeđen da bi ga ubili tamo. Ne bi ga ostavli u životu. Potkupe nekog kriminalca da ga ubije, tog kriminalca posle provizorno sude, a mogu i njega da ubiju - rekao je Šešelj i podsetio na sličan slučaj Li Osvalda (atentatora na Kenedija) i Džeka Rubija.

Šešelj je rekao i da će Zoran Zaev izgubiti sledeće izbore u Makedoniji.

Bonus video:

Espreso intervju - Zorana Mihajlović

(Espreso.co.rs/Srbija dans)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.