NJIH 52 SA AUTOMATIMA KRENULI NA JEDNOG SRBINA: Pojavio se snimak pokušaja hapšenja Milana Radoičića! (VIDEO)
Pripadnici ROSU-a, Foto: Printscreen/Youtube

potresno

NJIH 52 SA AUTOMATIMA KRENULI NA JEDNOG SRBINA: Pojavio se snimak pokušaja hapšenja Milana Radoičića! (VIDEO)

Izvori kažu da su pripadnici ROSU imali naredbu da pucaju ukoliko zateknu Radoičića u porodičnom stanu

Objavljeno: 16:53h

Naoružani do zuba dugim cevima, zaštićeni pancirima, pripadnici ROSU pokušali su da uhapse Milana Radoičića, potpredsednika Srpske liste na Kosovu i Metohiji u akciji koja je izvedena pre nekoliko dana. Objavljen je ekskluzivan snimak na kojem se vidi upad pripadnika ROSU i pokušaj hapšenja jednog od uticajnih političkih predstavnika Srba sa Kosmeta.

Izvori medija kažu da su pripadnici ROSU imali naredbu da pucaju ukoliko zateknu Radoičića u porodičnom stanu u centru grada.

- Naredba je bila "pucaj u glavu ako se bude opirao". Srećom, nisu ga zatekli u stanu. Radoičićeva deca i supruga su prestravljeni jer su se specijalci ROSU veoma brutalno ponašali u stanu - kaže izvor iz bezbednosnih struktura koji je odlično upoznat sa situacijom na severu KIM.

Na snimku se jasno vidi kako 52 pripadnika ove ozloglašene jedinice ulazi u ulaz od zgrade u kojoj stanuje porodica Radoičić.

Jedan od njih, u jednom trenutku, rukom pokazuje na kameru koja je postavljena ispred ulaza.

- Pogledajte samo koje oružje su koristili i uniforme koje su nosili i sve će vam biti jasno. Pedeset dva naoružana pripadnika ROSU idu na jednog čoveka i demonstriraju silu pred njegovom decom i suprugom - kaže sagovornik medija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.