NAJNOVIJE DIVLJAŠTVO ALBANACA NAD SRBIMA: Kosovska policija se iživljavala nad srpskim novinarima!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

haotično stanje

NAJNOVIJE DIVLJAŠTVO ALBANACA NAD SRBIMA: Kosovska policija se iživljavala nad srpskim novinarima!

Policija je, naime, zaustavila ekipu Tanjuga i, nakon što su utvrdili na radaru da se vozilo kretalo propisnom brzinom, uočili su oznaku "pres s" i kaznili vozača navodno zbog folija na zadnjim staklima vozila

Objavljeno:

Ekipu Tanjuga danas popodne zadržali su saobraćajci Kosovske policije nedaleko od administrativnog prelaza Jarinje, zbog provere brzine kojom su se kretali, a na kraju su izrekli kaznu vozaču zbog folije na zadnjim prozorima i oduzeli vozačku dozvolu dok ne plati kaznu i priznanicu o tome odnese u policijsku stanicu u Zvečanu.

Policija je, naime, zaustavila ekipu Tanjuga i, nakon što su utvrdili na radaru da se vozilo kretalo propisnom brzinom, uočili su oznaku "pres s" i kaznili vozača navodno zbog folija na zadnjim staklima vozila.

Na teritoriji KiM se, inače, uveliko koriste vozila sa zatamljenim staklima, a upravo u momentu izricanja kazne vozaču Tanjuga prošlo je više automobila sa folijama, ali ih policija nije zazstavljala.

Takođe, u trenutku pisanja kazne prišao je još jedan policajac u civilnom automobilu, takođe sa zatamnjenim staklima, tako da je bilo očigledno da je problem bila činjenica da je reč o mediju iz Beograda, a ne folija.

Saobraćajni policajac, inače, nije imao obavezni fluoroscentni prsluk kada je zaustavio Tanjugovo vozilo.

Vozaču je oduzeta dozvola dok ne plati kaznu od 60 evra u pošti i ne odnese priznanicu u stanicu policije u Zvečanu.

Na prelazu Jarinje normalno se odvija putnički saobraćaj, ali, kad je reč o teretnom, na teritoriju Kosova i Metohije mogu da uđu samo kamioni koji ne voze robu iz Srbije i BiH.

U toku dana jedan kamion sa robom iz Srbije pokušao je da pređe prelaz, ali se vratio nakon što je vozaču rečeno da su i dalje na snazi duplirane takse koje je u sredu uvela Priština.

Ekipi Tanjuga nije bilo dozvoljene snimanje i fotografisanje prelaza.

Bonus video

Emisija Kratki espreso!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.