VUČIĆ ČEPURINU: Nemamo više razloga za poverenje u NATO
Predsednik Vučić i premijerka Brnabić su se zahvalili ambasadoru Čepurinu na tome što Rusija razume šta se tačno dešava na Kosovu i Metohiji, Foto: Fonet

zahvalili se ambasadoru

VUČIĆ ČEPURINU: Nemamo više razloga za poverenje u NATO

Predsednik Vučić i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastali su se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obavestio je ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina da Srbija nema više razloga da ima poverenja u Kfor, odnosnoNATO na KiM.

Kako je naveo, pokazalo se da je sve što su govorili o kretanju jedinica ROSU - izmišljotina.

Predsednik Vučić i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastali su se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom. Predsednik Vučić i premijerka Brnabić su se zahvalili ambasadoru Čepurinu na tome što Rusija razume šta se tačno dešava na Kosovu i Metohiji i koliko su ugroženi mir i stabilnost u celom regionu. Predsednik Vučić je naglasio da je reč o do sada najsnažnijem pokušaju ugrožavanja opstanka Srba na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Vučić je rekao da će Srbija i u postojećoj situaciji nastaviti da se ponaša ozbiljno i odgovorno, ali i da nema više razloga da ima poverenja u Misiju Kfor, odnosno NATO na Kosovu i Metohiji, jer se pokazalo da je sve što su govorili o kretanju jedinica ROSU - izmišljotina. Ambasador Čepurin je istakao da rusko rukovodstvo s pažnjom prati razvoj situacije, što se vidi i iz saopštenja Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije, i da veruje da će Srbija, kao ozbiljna država, umeti da se odgovorno nosi sa provokacijama i pretnjom konfrontacijama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.