PALMA: Cilj Albanaca je ETNIČKI ČISTO KOSOVO!
Evropska unija treba podhitno da prestane sa pominjanjem "dve strane ili obe strane" u svojim saopštenjima, jer time vređa Srbiju, a vređa i zdrav razum kaže Palma, Foto: Stefan Kojić

ovo što albanci rade vređa i zdrav razum

PALMA: Cilj Albanaca je ETNIČKI ČISTO KOSOVO!

Cela Srbija mora da stane iza svog rukovodstva i ceo svet mora da osudi albanski fašizam smatra Palma

Objavljeno: 10:32h

Ovo što se danas i ovih dana dešava na Kosovu i Metohiji je nastavak etničkog čišćenja iz 1999. godine i martovskog pogroma iz 2004. godine. Krajnji cilj je etnički čisto Kosovo.

Neuspeh Albanaca na Skupštini INTERPOL - a je samo povod, a njihov zahtev za prijem u INTERPOL je imao za cilj da nakon toga stave na INTERPOL - ove poternice gotovo sve Srbe, kako bi svi morali da odu sa Kosova i Metohije. Deo međunarodne zajednice je za etničko čišćenje Albance nagradio priznanjem jednostrano proglašene nezavisnosti.

Taj deo međunarodne zajednice i danas podržava sve što Albanci rade, a to što rade, ne rade sami. To je i sam Haradinaj više puta potvrdio. Evropska unija treba podhitno da prestane sa pominjanjem "dve strane ili obe strane" u svojim saopštenjima, jer time vređa Srbiju, a vređa i zdrav razum.

Ovde je samo jedna strana upotrebila oružanu silu i ovde je samo jedna strana uvela takse i palila srpske proizvode po uzoru na Hitlera krajem tridesetih godina prošlog veka. Svet se mora suprostaviti albanskom fašizmu na Kosovu i Metohiji i prvo sprečiti dalje etničko čišćenje, a drugo, Specijalni sud za ratne zločine OVK konačno mora da počne sa radom i objavi prve optužnice protiv ratnih zločina albanskih terorista. Jedinstvena Srbija u potpunosti podržava ono što radi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Cela Srbija mora da stane iza svog rukovodstva i ceo svet mora da osudi albanski fašizam" , izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.