POZNAT IDENTITET SRBA KOJE JE ZVERSKI UHAPSIO ROSU! Tukli su ih pred decom, majkama i vezivali kao pse
Akcija ROSU na Kosovu, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

BRUTALNO

POZNAT IDENTITET SRBA KOJE JE ZVERSKI UHAPSIO ROSU! Tukli su ih pred decom, majkama i vezivali kao pse

Ovo su uhapšeni Srbi...

Objavljeno:

Pripadnici ROSU uhapsili su jutros Nedeljka Spasojevića, Dragiššu Markovića, Marka Roššića i Saššu Ćurčića, rekao je potpredsednik Srpske liste Igor Simić.

Spasojević i Marković su pripadnici kosovske policije, napomenuo je Simić.

Simić je rekao novinarima da su pripadnici ROSU naoružani do zuba upali na nekoliko lokacija u severnom delu Kosovske Mitrovice.

On je naveo da je izgovor koji koristi kosovska policija "za ovakvu silu protiv srpskog naroda" na severu KiM sprovođenje istrage o ubistvu Olivera Ivanovića.

"To je apsolutna laž. Uhapšeni su obični građani i porodični ljudi koji su jutros bili sa svojim porodicama i naočigled svoje dece trpeli su torturu, udaranje kundacima i šutiranje nogama, a što je najgore odvedeni su u nepoznatom pravcu", rekao je Simić.

On je rekao da je situacija u severnom delu Kosovske Mitrovice napeta od jutros i pozvao građane na suzdržanost i da nastave sa regularnim aktivnostima, da idu na posao, a deca da idu u školu.

"Mi ćemo se kao politički predstavnici potruditi da sačuvamo mir u ovakvim situacijama, a pozivamo i državu Srbiju da reaguje pošto Kforu ne možemo da verujemo jer su juče govorili da nema pokreta snaga Rosu prema severu KiM, na šta je upozorio predsednik Srbije Aleksandar Vučić", kazao je Simić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.