ALBANCI SRBIMA U BOLNICAMA PRESEKLI DOTOK KISEONIKA! Jeziv teror na Kosovu otkrio je srpski lekar
Direktor bolnice je rekao da se ovaj proces intenzivira, Foto: Printscreen/ Pink TV

OVO JE UŽASNO

ALBANCI SRBIMA U BOLNICAMA PRESEKLI DOTOK KISEONIKA! Jeziv teror na Kosovu otkrio je srpski lekar

Ovo je užasno...

Objavljeno:

Rigorozne carinske mere koje su prištinske vlasti uvele na proizvode iz Srbije odvele su do rasta životnih namirnica, a Albanci na KiM počeli su da bojkotuju srpsku robu i spaljuju je, a najnovija informacija je da su albanske trupe krenule ka severu Kosova.

Milan Ivanović, direktor bolnice u Kosovskoj Mitrovici rekao je da ovo što se sada dešava nije ništa novo, i da je sve ovo planski organizovan teror nad Srbima i srpskim življem jer ne prihvataju jednu kvazi državu, odnosno jednu mafijašku državu.

- Vidimo da se ovaj proces intenzivira. Posle sporadičnog nasilja u jednom periodu, samo poslednjih nekoliko dana napadi na ambulante, pa onda ove sankcije prvo 10 odsto pa 100 odsto... Pa povlačenje srpske snage i lekova. Mi bez toga ne možemo. Haradinaj je rekao da ne rade ništa bez dogovora sa velikim silama. Ovaj scenario zamrznutog konflikta ide ka jednom ratnom konfliktu. Kupuju nekretnine parama od albanske mafije...Opkoljavaju polako Kosovsku Mitrovicu. I zato mislim da je vaš predlog bio pragmatičan o razgraničenju. Od 11. ovog meseca Albanci ne dozvoljavaju transport boca sa kiseonikom - rekao je Ivanović.

Bonus video:

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.