VRHOVNI KOMANDANT VOJSKE SRBIJE DELIO PRIZNANJA: Vučić odlikovao 50 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske!
Celo državno rukovodstvo, na čelu sa vrhovnim komandantom Aleksandrom Vučićem je veoma ponosno na Vojsku Srbije, Foto: Boško Karanović

državno rukovodstvo veoma ponosno na Vojsku Srbije

VRHOVNI KOMANDANT VOJSKE SRBIJE DELIO PRIZNANJA: Vučić odlikovao 50 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske!

Odlikovanja nagrađenima uručio je izaslanik predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije ministar odbrane Aleksandar Vulin

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je 50 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za revnosnu službu i izuzetne zasluge povodom Dana Kopnene vojske i Dana pešadije, a odlikovanja su danas svečano uručena u niškom Domu vojske.

Odlikovanja nagrađenima uručio je izaslanik predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije ministar odbrane Aleksandar Vulin u prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnika Milana Mojsilovića, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Zlatnom medaljom za revnosnu službu odlikovani su pukovnik Stevan Kotarlić iz Generalštaba i pukovnik Dušan Tasić iz Vojnoobaveštajne agencije.

Srebrnom medaljom za zasluge odlikovano je 16 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a 32 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije odlikovano je srebrnom medaljom za revnosnu službu.

Ministar Vulin poručio je da je celo državno rukovodstvo, na čelu sa vrhovnim komandantom Aleksandrom Vučićem, veoma ponosno na Vojsku Srbije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.