MILO NE ŽELI DOBRO SRBIJI, NAJVIŠE BI VOLEO DA JE NEMA! Vulin odbrusio Đukanoviću
Vulin odgovorio Đukanoviću, Foto: Nemanja Pančić

REAKCIJA

MILO NE ŽELI DOBRO SRBIJI, NAJVIŠE BI VOLEO DA JE NEMA! Vulin odbrusio Đukanoviću

Jasno je da on i svoju državu i sebe objašnjava tako da je protivnik Srbije i da se bori protiv Srbije, rekao je Vulin

Objavljeno:

"Milo Đukanović je čovek koji ne želi dobro Srbiji. To je čovek koji ne želi da ima ni Srbe u Crnoj Gori. On bi najviše voleo da ih nema, da ih precrta, njihovo pamćenje, istoriju, i da nestane Srbije" izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem programu TV "Pink" komentarišući poslednji istup Mila Đukanovića.

Prema njegovim rečima, on se neprekidno izjašnjava o tome šta će Srbija da radi ili da ne radi. Bila su vremena kada je Milo Đukanović odlučivao o Srbiji – neće više biti tih vremena nikada.

- Jasno je da on i svoju državu i sebe objašnjava tako da je protivnik Srbije i da se bori protiv Srbije. Vi ne možete da nađete opravdanje za njegovo političko postojanje ako ne kaže – ja sam protiv Srbije, mi smo protiv svega što Srbija odluči, mi smo protiv promene granica na Balkanu. Pa on ih je lično menjao, razbijajući Zajednicu Srbije i Crne Gore, a onda, naravno, podržavajući i priznajući lažnu kosovsku nezavisnost. To onda nije bila promena granica na Balkanu i to je uredu. Kada se na srpskom telu nešto menja, to je onda uredu i to može- secite, kidajte – naglasio je ministar Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

- Milo Đukanović ne želi dobro Srbiji, ali ne želi dobro ni Crnoj Gori, jer želi Crnu Goru bez Srba. Ne možete tako govoriti o Srbiji, a misliti da ne govorite tako o Srbima sa kojima živite i ne možete se ponašati sa Srbima sa kojima živite u Crnoj Gori tako diskriminatorski, a misliti da će Srbija ćutati i žmureti na to. On ne želi dobro ni Srbiji ni Crnoj Gori – zaključio je ministar Vulin.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.