MASOVNO PRELETANJE U NIŠU: Palmini odbornici prešli u SNS, među njima i bivše demokrate
Prof. Dr Zoran Perišić, član Predsedništva Srpske napredne stranke i šef odborničke grupe u Skupštini Niša zahvalio se dosadašnjim koalicionim partnerima, Foto: Marina Lopičić

sporazumi ostaju na snazi

MASOVNO PRELETANJE U NIŠU: Palmini odbornici prešli u SNS, među njima i bivše demokrate

Svom nekadašnjem lideru, Draganu Markoviću Palmi, bivši članovi poželeli su "sve najbolje u političkom radu"

Objavljeno:

Odbornička grupa "Jedinstvena Srbija – Ruska stranka – SNP" u Skupštini Niša koja broji pet članova, danas je zvanično prešla u Srpsku naprednu stranku. Nikola Ilić, sada već bivši potpredsednik Jedinstvene Srbije, i predsednik Okružnog odbora te stranke u Nišavskom okrugu, izjavio je da su se odbornici oko prelaska složili jednoglasno.

Među "preletačima” ima i doskorašnjih Demokrata.

Nama je najveća motivacija za dolazak u Srpsku naprednu stranku politika našeg predsednika Aleksandra Vučića koja na uspešan, hrabar i mudar način donosi rezultate na međunarodnom i domaćem planu. To je politika novih autoputeva, novih bolnica i fabrika, a mi Nišlije smo najbolji svedoci svega toga - objasnio je Ilić.

Svom nekadašnjem lideru, Draganu Markoviću Palmi, bivši članovi poželeli su "sve najbolje u političkom radu", i tom prilikom istakli da što se članova tiče, njih navodno nije ni bilo, jer su građani pre svega poverenje dali Srpskoj naprednoj stranci.

Prof. Dr Zoran Perišić, član Predsedništva Srpske napredne stranke i šef odborničke grupe u Skupštini Niša zahvalio se dosadašnjim koalicionim partnerima na "iskrenom potezu da sa funkcionerima i brojnim članstvom Jedinstvene Srbije u Nišu dođu u Srpsku naprednu stranku" i dodao da ovaj potez nije u vezi sa političkim dešavanjima na nivou Republike.

- Ne dešava se nikakvo prekomponovanje vlasti. Svi sporazumi koje smo imali sa Jedinstvenom Srbijom ostaju na snazi, ali ova odbornička grupa prelazi u okrilje Srpske napredne stranke i ja im od srca čestitam - rekao je Perišić.

Priključenjem Jedinstvene Srbije Srpskoj naprednoj stranci u Nišu bez odbornika u Skupštini Grada Niša ostala je i Srpska narodna partija čija je odbornica pristupila Srpskoj naprednoj stranci.

Među "preletačima”, osim odbornika Jedinstvene Srbije našla se i odbornica SNP-a, iz redova stranke Nenada Popovića, Marina Dejanović, koja je u martu mesecu ove godine iz Demokrastke stranke prešla u SNP. Dejanovićeva je Nišlijama poznata po tome što je kao član DS-a oštro kirtikovala vlast, odnosno stranku kojoj se danas svečano priključila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.