ISLAMSKI SAVET OŠTRO OSUDIO DOVOĐENJE U VEZU ZUKORLIĆA I ŠEŠELJA: Radikal nikad ne može da bude prijatelj Bošnjaka!
SNP “Naši” tokom večeri izlepili su nalepnice i podelili letke “Koalicija – Muftija i Šešelj aga”, Foto: Promo

RAZBESNELI IH NAŠI

ISLAMSKI SAVET OŠTRO OSUDIO DOVOĐENJE U VEZU ZUKORLIĆA I ŠEŠELJA: Radikal nikad ne može da bude prijatelj Bošnjaka!

SNP "Naši" tokom večeri izlepili su nalepnice i podelili letke “Koalicija – Muftija i Šešelj aga”

Objavljeno:

SNP “Naši” tokom večeri izlepili su nalepnice i podelili letke “Koalicija – Muftija i Šešelj aga”, kako bi se, kako navode, "raskrinkala sramna koalicija između Vojislava Šešelja i Muftije Muarema Zukorlića".

- Vojislav Šešelj je postao megafon Muftije Zukorlića za obračun s njegovim političkim neistomišljenicima. Vojislav Šešelj je po ko zna koji put izigrao interese srpskog naroda i stao na stranu onih koji imaju otvoreno separatističke težnje, a Muftija Zukorlić je poznat po svojim ekstremističkim stavovima i time je samo dokazao da se radi o običnom plaćeniku koji je spreman na svaku vrstu izdaje, pogotovo ako je za to dobro plaćen, kao u slučaju koalicije sa Muftijom Zukorlićem. Flajeri su ubačeni i u hol sedišta SRS u Zemunu, kao i ispred Narodne skupštine Republike Srbije, a nalepnice su lepljene na više mesta po Beogradu - navode iz SNP "Naši".

Islamski savet najoštrije je osudio lepljenje nalepnica SNP "Naši" na kojima se Muamer Zukorlić povezuje sa, kako su naveli "ratnim zločincem Vojislavom šešeljom".

- Vojislav Šešelj nikada ne može biti prijatelj Bošnjaka zbog svojih stavova o muslimanskom narodu i takav vid propagande u kojima se Muamer Zukorlić povezuje s njim je krajnje uvredljiv. Šešelj nije i nikad neće biti naš prijatelj niti saradnik, a to znaju vrlo dobro i oni koji su napravili ove sramne nalepnice. Ako žele da se obračunavaju s Vojislavom Šešeljem neka to rade na neki drugi način, a ne da u to uvlače Bošnjački narod i njegove predstavnike. Islamski savet daje punu podršku poslaniku Muameru Zukorliću koji radi za opšte dobro i Srba i Bošnjaka, a ovakvi napadi ekstremista poput SNP NAŠI su samo znak da je na pravom putu - rekli su iz Islamskog saveta, reagujući na sinoćne postupke SNP "Naši", kao i na nalepnice i letke nastale u njihovoj produkciji.

1 / 6 Foto: Promo

Bonus video:

Epsreso intervju - Aleksandar Šapić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.