MINISTRI ISTRČALI ATINSKI MARATON: Bilo je baš teško, ali ni u jednom trenutku nisam hteo da odustanem!
I ministri su trčali maraton, Foto: Kurir

BILO IM JE TEŠKO

MINISTRI ISTRČALI ATINSKI MARATON: Bilo je baš teško, ali ni u jednom trenutku nisam hteo da odustanem!

Minsitar finansija je dodao da je krenuo da se bavi trčanjem u januaru 2017. godine

Objavljeno:

Ministar finansija Siniša Mali danas je učestvovao u trci na 42 kilometra na “Atinskom maratonu”, a trku je završio za 4 sata i 58 minuta, dok je ministar rada Zoran Đorđević istrčao za 5 sati i 37 minuta.

foto: Kurir

"Bilo je veoma teško s obzirom na to da je staza zahtevna, i da je prvih 30 kilometara skoro skroz uzbrdo. Veliki je to izazov ali ni u jednom trenutku nisam pomislio da odustanem. Uspeo sam da ostanem fokusiran i da svoj prvi maraton istrčim za ispod 5 sati", rekao je minsitar Siniša Mali.

foto: Kurir

Minsitar finansija je dodao da je krenuo da se bavi trčanjem u januaru 2017. godine, u međuvremenu je istrčao 4 polumaratona u Beogradu i sada prvi maraton.

foto: Kurir

"Zadovoljan sam svojim uspehom, ali u maratonu nema pobednika, svi smo pobednici! Svako ko pređe liniju na cilju je pobednik. Posebno mi je drago sto sam video veliki broj mladih i starijih iz Srbije koji su trčali, bodrili smo jedni druge, i na kraju smo uspeli. Želim da čestitam svima iz naše zemlje koji su danas trčali i stigli do cilja", dodao je Mali.

Bonus video

Aleksandar Šapić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.