PORAZBIJANA STAKLA NA PROSTORIJAMA NARODNE STRANKE: Nećemo odustati, još snažnije ćemo se boriti!
Razbijena stakla u kancelariji Narodne stranke u Paraćinu, Foto: Narodna stranka Paraćin

saopštenje

PORAZBIJANA STAKLA NA PROSTORIJAMA NARODNE STRANKE: Nećemo odustati, još snažnije ćemo se boriti!

Dobrosavljević ističe da nijedan vid nasilja ili pritiska neće zaustaviti Narodnu stranku u borbi za promene i izgradnju normalne Srbije

Objavljeno:

„Stakla na kancelariji Opštinskog odbora Narodne stranke u Paraćinu razbijena su sinoć oko 21:00 sat, a u kontekstu nedavnih dešavanja ovaj vandalski čin može se razumeti jedino kao još jedna u nizu poruka Narodnoj stranci da odustane od svoje borbe za oslobađanje Srbije od diktatorskog režima. Odgovor na tu poruku je da nećemo odustati, već ćemo se još snažnije boriti“, saopštio je šef Izvršnog odbora Narodne stranke Vladimir Dobrosavljević i dodao da je po pozivu predsednika GO Narodne stranke u Paraćinu Predraga Jašovića, slučaj prijavljen policiji.

foto: Narodna stranka Paraćin

Dobrosavljević ističe da nijedan vid nasilja ili pritiska neće zaustaviti Narodnu stranku u borbi za promene i izgradnju normalne Srbije.

foto: Narodna stranka Paraćin

„Narodnu stranku čine hrabri i samosvesni ljudi i svaki napad je samo razlog više da nastavimo borbu. To dokazuje i slučaj koji se dogodio u Vranju, ali i napadi na naše članove u Vrbasu, Smederevskoj Palanci, Bujanovcu i drugim gradovima“

foto: Narodna stranka Paraćin

Narodna stranka podseća da su pre nedelju dana u Vranju od strane nasilnika iz Srpske napredne stranke pretučeni predsednik i potpredsednik gradskog odbora Vranje Đorđe Ristić i Dragan Pavlović i da je režim zamenom teza pokušao da od nasilnika napravi žrtve.

Bonus video

OLGA ODANOVIĆ o štrajku u Narodnom pozorištu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.