VUČIĆ SREO NAJJAČEG ČOVEKA NA SVETU! Čvrst stisak ruke i oštar pogled, i OSMESI! (VIDEO)
Kareljina ugostio predsednik Vučić u Predsedništvu, Foto: Espreso.co.rs

poseta

VUČIĆ SREO NAJJAČEG ČOVEKA NA SVETU! Čvrst stisak ruke i oštar pogled, i OSMESI! (VIDEO)

Nakon sportske karijere Kareljin je počeo političku karijeru, kao deo Putinove Ujedinjene Rusije

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu legendarnog ruskog sportistu Aleksandra Aleksandroviča Kareljina, najboljeg rvača na svetu, a sadašnjeg poslanika u Ruskoj Dumi.

Predsednik Vučić se pozdravio sa ruskim sportistom, i ugostio ga u Predsedništvu, gde su popričali. Kareljin je veliki prijatelj Srbije, i ona je mesto gde voli da se zadrži duže, tako da je imao dosta tema sa predsednikom Srbije.

Ruski medved, Eksperiment, Aleksandar Veliki... samo su neki od nadimaka koje je tokom svoje blistave karijere stekao čovek nadljudske snage - Aleksandar Kareljin.

Legendarni ruski rvač postavio je takve standarde u rvanju pa i samom sportu koje je veoma teško dostići. Čovek koji je osvojio tri zlatne i jednu srebrnu olimpijsku medalju, koji je devet puta bio svetski i 12 puta evropski šampion i dalje je živa sportska legenda. Njegov skor od 887 pobeda i samo dva poraza u profesionalnoj karijeri danas izgleda nestvaran.

1 / 6 Foto: Espreso.co.rs

Svojom pojavom uterivao je strah u kosti rivalima. Visok 192 centimetara sa 130 kilograma mišića izgledao je kao superheroj Hulk.

Nakon sportske karijere Kareljin je počeo političku karijeru, kao deo Putinove Ujedinjene Rusije. Kareljin je i veliki prijatelj Srbije i naša zemlja je jedno od retkih mesta gde voli da se zadrži duže.

Bonus video:

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević u poseti Espresu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.