VUČIĆ IZ HELSINKIJA: Zemunski klan je stvorila prethodna vlast, svi su oni bili deo toga!
Vučić je rekao da je zemunski klan formirala prethodna vlast, Foto: prentscreen

odgovorio pajtiću

VUČIĆ IZ HELSINKIJA: Zemunski klan je stvorila prethodna vlast, svi su oni bili deo toga!

Predsednik Srbije je rekao da su se sa njima "posećivali, ljubakali i grlili"

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, reagujući na izjavu Bojana Pajtića da Srbijom vlada političko krilo zemunskog klana, kaže da je zemunski klan formirala prethodna vlast preko Ljubiše Buhe Čumeta i svih ostalih.

Vučić je novinarima u Helsinkiju rekao da ne zna šta da odgovori ljudima koji svoju fotelju čuvaju do poslednjeg dana, sa pet ili šest odsto podrške, jer im je "mnogo važno da uživaju u svojim foteljama".

- Što se tiče zemunskog klana svi su oni bili deo zemunskog klana. U njihovo vreme su se ljudi ubijali po ulicama, imali smo dva, tri ubistva dnevno koja nikada nisu istražena. Danas imate sedam puta manje ubijenih u Beogradui nego što je bilo u vreme mafijaške vladavine Bojana Pajtića, Borisa Tadića, Dragana Đilasa - rekao je Vučić.

Navodi da je zemunski klan formirala prethodna vlast preko Ljubiše Buhe Čumeta i svih ostalih.

- Sa njima su se posećivali, ljubakali i grlili...Nisam ga (Pajtića) baš naročito razumeo, ali valjda ne može da prihvati da neko ima bolje rezultate. Ja to mogu da razumem - istakao je predsednik Srbije.

Dodaje da otuda dolaze i kritike, kako je rekao, "polupismenih analitičara" zbog pada na Duing biznis listi, iako je Srbija najbolja u regionu po tom pitanju i samo je jedna zemlja ispred nas.

Na Duing listi Srbija je, podseća, ispred Hrvatske, BiH, Crne Gore, Albanija.

- Bili smo iza svih njih u vreme Bojana Pajtića i ostalih mafijaša. Za mene je mafijaš onaj koji krade od dece iz Heterlenda, koji krade od hendikepirane dece, kao što je krao Bojan Pajtić zajedno sa njegovim saradnicima, milion i po evra su potrošili narodnih para da bi izgradili ništa, trebalo je da izgrade nešto za hendikepiranu decu - naglasio je Vučić.

Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić za današnji NIN je rekao da je vladajuća Srpska napredna stranka političko krilo zemunskog klana.

Bonus video:

Dragan Marković Palma za Espreso o svim temama

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.