ZA UGLJANINA SAM PEDER, ZA HRVATE TERORISTA, A ZA TAČIJA ĐAVO! Vučić odgovorio na napade koji stižu sa svih strana
Ima odgovor na sve - Aleksandar Vučić, Foto: Beta / Miloš Miškov

SVIMA JE ODGOVORIO

ZA UGLJANINA SAM PEDER, ZA HRVATE TERORISTA, A ZA TAČIJA ĐAVO! Vučić odgovorio na napade koji stižu sa svih strana

Nije mi prijatno da razgovaram ni sa Tačijem, niti s bilo kim, ali ja to radim jer je to moj posao, istakao je predsednik Srbije

Objavljeno: 09:42h

Pred odlazak u Brisel, gde će se sastati s Tačijem, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Helsinkiju poručio da niti je uplašen, niti provocira.

Na pitanje da prokomentariše izjavu predsednika Kosova Hašima Tačija, koji je izjavio da bi radije razgovarao s đavolom i da li je ona vređanje ili stav nekog ko se plaši, predsednik Srbije odgovorio da se niti plaši, niti nekog provocira.

"Za Slejmana Ugljanina i njegove pristalice sam peder i fašista, za Hrvate sam terorista zajedno sa Aleksandrom Karađorđevićem, za Tačija sam đavo, ne znam šta sam sve za Komšića, a za dobar deo ljudi u Srbiji sam zbog svega toga izdajnik jer treba da budem đavo na kub‚ i terorista na kub, da ne bih bio izdajnik", kazao je on. Sve to govorim, dodao je, kako bi ukazao na to koliko je teška pozicija Srbije i koliko mora da se ponaša odgovorno, i odgovornije i ozbiljnije od svih drugih kako bi se sačuvao mir i stabilnost.

"Nije mi prijatno da razgovaram ni sa Tačijem, niti s bilo kim, ali ja to radim jer je to moj posao", istakao je predsednik Srbije. "Bolje 100 godina da pregovarate nego jedan dan da ratujete", kaže još Vučić. Podsetimo, u Briselu se danas popodne sastaju predssednici Srbije i Kosova u okviru nastavka dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, kojim posreduje šefica evropske diplomatije Federika Mogerini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.