ZUKORLIĆ TVRDI: Ugljanina treba shvatiti ozbiljno, on ne deluje sam, već ima mentore koji mu govore sledeće korake!
On je naglasio da Ugljanin ima plan koji je potcenjivan i objašnjavan time da je nezadovoljan što nije ministar u Vladi Srbije, Foto: Filip Plavčić

protivnici

ZUKORLIĆ TVRDI: Ugljanina treba shvatiti ozbiljno, on ne deluje sam, već ima mentore koji mu govore sledeće korake!

Zukorlić je rekao da je i ranije ukazivao na "otrov" koji širi Ugljanin i da to ne treba da se potcenjuje

Objavljeno:

Muamer Zukorlić kaže da treba ozbiljno shvatiti izjave Sulejmana Ugljanina posle pobede na izborima za nacionalne savete Bošnjaka, jer on ne deluje sam.

Predsednik Stranke pravde i pomirenja kaže da Ugljanin ima mentore koji mu govore sledeće korake. On je naglasio da Ugljanin ima plan koji je potcenjivan i objašnjavan time da je nezadovoljan što nije ministar u Vladi Srbije, te da zbog toga "malo zvecka".

- Mislim da nije tako i da treba ozbiljnije posmatrati šta se dešava, jer on tu nije sam već ima svoje mentore koji mu vrlo jasno govore kada u koju brzinu da ubaci i šta je sledeće - rekao je Zukorlić. On je dodao da je i ranije ukazivao na "otrov" koji širi Ugljanin i da to ne treba da se potcenjuje, ali da su njegove izjave shvatane kao deo njihovog obračuna i kampanje. - Evo, sada se pokazalo kuda to ide i kako može da kulminira - rekao je Zukorlić i dodao da je za njega važnije pitanje ko je i zašto Ugljanina održao u političkom životu.

Podsetimo, Ugljanin je u obraćanju nakon pobede na izborima za nacionalne savete Bošnjaka rekao, između ostalog, da je Srbija "neman i fašistička tvorevina".

Bonus video:

Dragan Marković Palma za Espreso o svim temama

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.