VUČIĆ ODGOVORIO UGLJANINU: Nema potrebe za brigom, to su puste želje neodgovornih političara
Aleksandar Vučić, Foto: Beta / Miloš Miškov

odgovor

VUČIĆ ODGOVORIO UGLJANINU: Nema potrebe za brigom, to su puste želje neodgovornih političara

Vučić je na konferenciji za novinare, upitan da prokomentariše Ugljajinovu izjavu da je Srbija "fašistička tvorevina"

Objavljeno: 17:56h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da poruke Sulejmana Ugljanina, izrečene nakon pobede na izborima za nacionalni savet Bošnjaka, ne treba nikoga da brinu jer predstavljaju "samo puste želje neodgovornih političara".

Vučić je na konferenciji za novinare, upitan da prokomentariše Ugljajinovu izjavu da je Srbija "fašistička tvorevina", rekao da je javnost već navikla na njegove uvrede na račun sopstvene države, te da je davao i mnogo opasnije izjave od te.

- Te tvrdnje i uvrede na račun sopstvene države, to smo naučili... Bilo je tu i drugih stvari koje su problematičnije - rekao je Vučić.

On je dodao da niko ne treba da bude zabrinut, jer to neće stvoriti probleme za Srbiju.

- To su puste želje neodgovornih političara i ništa više", rekao je Vučić i dodao da se država brine o tom delu zemlje, te najavio da će uskoro otvoriti radove na putu Novi Pazar - Tutin.

Vučić nije želeo da komentariše izjavu izabranog hrvatskog člana Predsedništva BiH Željka Komšića da Srbija treba da zna da je granica sa BiH na Drini, te hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović i pojedinih hrvatskih istoričara da su Srbi počinili zločine nad Hrvatima.

BONUS VIDEO: Nebojša Zelenović - gradonačelnik Šapca

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.