SMEŽURANO UDBAŠKO MUDO 2! Kako je Vojislav Šešelj ljubavnici dao stan u Zemunu koji je otet od hrvatske porodice?
Naši su nedavno objavile knjigu o Vojislavu Šešelju, Foto: Printscreen/Twitter/@nasisrbija, Beta/Milan Obradović

NAŠI OPTUŽUJU

SMEŽURANO UDBAŠKO MUDO 2! Kako je Vojislav Šešelj ljubavnici dao stan u Zemunu koji je otet od hrvatske porodice?

SNP Naši nedavno je objavio knjigu koja se bavi likom i delom lidera radikala

Objavljeno:

SNP Naši nedavno su objavili knjigu s naslovom "Smežurano udbaško mudo Vojislav Šešelj". Ova knjiga sastavljena je od ispovesti bliskih saradnika Šešelja koja, kako su u najavi rekli, "razotkriva sve mračne tajne koje je Šešelj decenijama pokušavao da sakrije i zataška."

Mi vam prenosimo odeljak broj dva iz ove knjige "U kandžama ljubavnice":

"Šta se dešava iza tapaciranih vrata prva je saznala upravo ona koja je za sve godine Šešeljevog odsustva u Hagu i čuvala ključ. Ljiljana Mihajlović, šefica kabineta.

Soba je zbog nje i bila napravljena. Ljubavna romansa trajala je mesecima, ali sve do momenta dok nije Šešelju dosadila i dok u istu sobu nije počeo da dovodi i druge žene.

Naravno, ona je sve to znala i sve je rađeno uz njenu saglasnost da bi opstala na funkciji, čak je dežurala ispred vrata dok se Šešelj zabavlja sa novim konkubinama.

Ali, Ljiljana je takođe bila osoba koje je znala sve Šešeljeve tajne, a to je odlično znao i on.

Zato je Ljiljana morala da bude obezebeđena na sve moguće načine. Najpre je dobila stan. I to ne običan. Nego otet. Prvog jula 1997. godine uz pomoć partijskih kolega Ljiljana Mihajlović je upala u stan porodice Barbalić koja je bila na odmoru u Hrvatskoj. Kako bi se otimanje stana što bolje opravdalo Vojislav Šešelj im je napakovao da su ustaše, a u stanu je “pronađen” promo materijala HDZ-a koji je naravno bio podmetnut. Van svakog zakona stan je otet, a Šešelj se javno hvalio kako je oterao ustaše iz Zemuna. Ovaj slučaj otimanja stana i dan danas nije završen i njime se trenutno bavi Ustavni sud u Srbiji.

Ćutanje “ostavljene” ljubavnice nije se završilo otimanjem stana. Od Šešelja dobija i plac na Busijama, a stranka joj gradi i kuću za roditelje. Ali ni tu nije bio kraj. I stan u kome joj žive brat i snaja sa decom takođe je obezbeđen od Vojislava Šešelja.

Za svo vreme Šešeljevog odsustva u Hagu ona se pitala za sve. Ona je bila vladar iz senke bez koje nije mogao da se potroši ni jedan jedini dinar iz kase SRS. Koliko je ona trošila, to je znao samo lider SRS.

Zahvalnost za lojalnost ili ucena, ali ono što je evidentno Vojislav Šešelj joj već decenijama finansira sve što joj padne na pamet, a i u najnovijem sazivu Republičke Skupštine ona je poslanik, a kao i uvek je treća na izbornoj listi. Do sada Ljiljanu Mihajlović niko nije čuo da je progovorila u skupštini niti da se javila za reč po bilo kojem pitanju."

Bonus video:

Šešelj otkriva svoje poreklo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.