NEŠTO JE TRULO U DOSTA JE BILO: Ana Stevanović podnela ostavku na sve stranačke funkcije u Radulovićevoj partiji!
Ana Stevanović podnela je ostavku na sve stranačke funkcije, Foto: Espreso, Fonet

dosta je bilo!

NEŠTO JE TRULO U DOSTA JE BILO: Ana Stevanović podnela ostavku na sve stranačke funkcije u Radulovićevoj partiji!

Mlada poslanica je o ostavci obavestila javnost preko Fejsbuka

Objavljeno:

Poslanica Pokreta "Dosta je bilo" Ana Stevanović, objavila je sinoć statu na Fejsbuku u kom je obavestila javnost da podnosi ostavku na sve stranačke funkcije u pokretu "Dosta je bilo".

- Usled protivstatutarne inicijative za smenu aktuelnog predsednika ‘’Dosta je bilo’’ gospodina dr Branislav Mihajlovic, kao i zbog narušenih vrednosti i principa unutar pokreta, istupam iz članstva u pokretu ‘’Dosta je bilo’’ i podnosim ostavku na sve stranačke funkcije - napisala je Stevanovićeva.

Stevanovićeva je napisala da je Mihajlović bio legitimno izabrani predsednik pokreta ‘’Dosta je bilo’’ u čijem je timu i sama bila.

foto: Espreso

- Od aprila meseca ove godine sve do danas, svedočila sam ogromnoj posvećenosti, neverovatnoj energiji i neizrecivoj pažnji za brigu o oporavku i daljem rastu naše organizacije. Rad gospodina Mihajlovića doprineo je da se značajno poboljša broj članova, kao i da se uspostave zdravi i funkcionalni međuljudski odnosi preko potrebni za funkcionisanje političke organizacije Dešavanja koja su eskalirala u proteklih nekoliko nedelja, a koja su i rezultirala istupanjem iz članstva Jasmina Nikolic i Miroslava Milenovic, osim što su protivstatutarna, zapravo su i nedostojanstvena i lišena svakog poštovanja. Tu posebno ubrajam sramno i gnusno saopštenje o odlasku Dušana Pavlovića iz pokreta. S tim dešavanjima se duboko ne slažem, niti mogu opravdati namere onih koji su te događaje podržavali i inicirali. To je uslovilo i moj nepovratni odlazak iz pokreta koji je za mene bio apsolutni prioritet tokom svih prethodnih godina. Inicijativu za smenu gospodina Mihajloviću dovodim u ravan s posrednim izglasavanjem nepoverenju čitavom našem predseništvu, a znajući koliko smo snage, ljubavi, posvećenosti i truda uložili kako bismo uzdigli organizaciju, nije mi ostavljena nikakva dalja mogućnost osim nepovratnog odlaska i napuštanja pokreta - napisala je Stevanovićeva.

Ona se zahvalila dosadašnjim kolegama na svim bitkama koje su zajednički vodili, kao i na prilici da pokušaju da od otadžbine stvore zemlju u kojoj se lepo živi i radi.

- Taj uzvišeni cilj mogu postići i ljudi koji su u sami takvi - hrabri, časni, ispravni i nepokolebljivi, kao i oni koji osećaju poštovanje i zahvalnost onima koji sve svoje znanje i iskustvo stavljaju kako bi nam organizacija postala jedna od onih vrednih divljenja. Onima koji u pokretu ostaju, želim puno sreće i mudrosti u koracima koji su pred njima - napisala je ona.

Bonus video:

Dragan Marković Palma za Espreso o svim temama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.