ĐORĐEV AUTOMOBIL JE UNIŠTEN, PREDNJI DEO JE NESTAO! Jezive fotografije kola kojima je sleteo s puta POSLANIK SPS
Automobil u kom je bio Đorđe Milićević skroz je uništen, Foto: Patak Online, Marina Lopičić

UŽASNO

ĐORĐEV AUTOMOBIL JE UNIŠTEN, PREDNJI DEO JE NESTAO! Jezive fotografije kola kojima je sleteo s puta POSLANIK SPS

U salu valjevskog Urgentnog centra hitno je stigao i državni sekretar Ministarstva zdravlja i član SPS, hirurg Vladimir Đukić

Objavljeno:

Narodni poslanik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević operisan je nakon saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređen, a Espreso je došao u posed fotografije slupanog automobila u kom se nalazio, zajedno sa svojim vozačem.

Kako saznajemo u Valjevo je otišla i delegacija SPS na čelu sa Žarkom Obradovićem i Neđom Jovanovićem.

U salu valjevskog Urgentnog centra hitno je stigao i državni sekretar Ministarstva zdravlja i član SPS, hirurg Vladimir Đukić koji je odmah po nesreći došao da pomogne kolegama lekarima. Nezvanično, Milićević je u stanju spinalnog šoka i zadobio je više povreda unutrašnjih organa. Situacija je u jednom trenutku bila kritična, ali su doktori stabilizovali njegovo zdravstveno stanje.

Podsetimo narodni poslanik SPS Đorđe Milićević (41) i njegov vožač teško su povređeni jutros oko pet časova u saobraćajnoj nesreći. Nesreća se dogodila na putu Ub-Slovac, u selu Bajevac, kada je vozilo „škoda oktavija“, za čijim volanom je bio Dejan Jakovljević (34) iz Valjeva, iz za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa puta i udarilo u betonski propust.

foto: Patak Online

Oni su prevezeni u urgentni centar valjevske bolnice i obojica su zadobili teške telesne povrede.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.