Milan Tarot prorekao sudbinu predsedniku Srbije: Evo kakva budućnost čeka Tomu!

da li je u pravu?

Milan Tarot prorekao sudbinu predsedniku Srbije: Evo kakva budućnost čeka Tomu!

- Dragica i on su pre svega prijatelji, tako da će u budućnosti ostati zajedno. Nije to primarno ni njemu ni njoj, tako da njihov odnos nije ni dobar ni loš - tvrdi prorok
Objavljeno: 22:07h

Posle lepe Turkinje Čeren Jilmaz predsedniku Tomislavu Nikoliću je gatao i poznati beli mag Milan Tarot. On prorekao da će Toma još nekoliko godina biti jedna od vodećih ličnosti srpske političke scene. Videla mu dobitak i plavu dušmanku: Lepa Turkinja gatala Tomi! (FOTO) - Predsednik je veoma nervozan, ali to dobro prikriva. Ima dosta privatnih problema, a ljudi o tome ne znaju ništa. On plasira ono što on želi da se piše u medijima i oni se uvek upecaju. Te neke vikendice, te mu neko gleda u šolju... Što se tiče političkog života, biće aktivan još nekoliko godina i posle toga se neće baviti politikom.

Tarot kaže da predsednik mora stalno da putuje zbog “određenih komplikacija” ali se to ne objavljuje u javnosti. - Toma ima poslove u inostranstvu, ali to će otkriti buduća vlast. On će nakon političke karijere raditi sa nekretninama. Učestvovaće u nekom timu “Formule 1”, to je novi tim koji se formira i on tu ulaže, ima i agente koji na tome rade po celoj Evropi - otkriva Tarot.
Tarot ima i svoju viziju ko će jednog dana zameniti Tomu na predsedničkoj poziciji . - Mlađi čovek koji će se odjednom pojaviti i imaće jasnu viziju kako da izvuče ljude iz krize. On nije ni u jednoj stranci, nego će se samo odjednom pojaviti i imaće oko tri miliona glasova - kaže Tarot, a onda predviđa i kakav će biti ljubavni život predsednika:
- Dragica i on su pre svega prijatelji, tako da će u budućnosti ostati zajedno. Nije to primarno ni njemu ni njoj, tako da njihov odnos nije ni dobar ni loš - tvrdi prorok. Beli mag je na kraju imao i nekoliko saveta za predsednika.
Fonet
- Savet za Tomu je da nastavi ovako da radi - znači da ne radi ništa. Tako se ne zamera nikome, a već je unapred određeno šta će da radi na svojoj funkciji. Dobrog je zdravlja. Ima stalne, ali tajne kontrole kod lekara. Problem mu pravi pritisak, ali ništa strašno - zaključuje vidovnjak. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.