U ŠEŠELJEVOM KABINETU BIO JE KREVET KROZ KOJI SU PROŠLE MNOGE FUNKCIONERKE SRS: Pikantni detalji iz nove knjige!
Knjiga o Vojislavu Šešelju, Foto: Printscreen/Twitter/@nasisrbija, Beta/Milan Obradović

KNJIGA O LIDEU RADIKALA

U ŠEŠELJEVOM KABINETU BIO JE KREVET KROZ KOJI SU PROŠLE MNOGE FUNKCIONERKE SRS: Pikantni detalji iz nove knjige!

U tom krevetu završile su mnoge funkcionerke i službenice SRS i to im je bila odskočna daska za napredak u političkoj karijeri

Objavljeno:

Srpska desničarska organizacija SNP Naši izdala je knjigu pod nazivom “Smežurano UDBAŠKO mudo Vojislav Šešelj”. Kako se navodi, u ovoj knjizi razotkriva se "višedecenijska obmana" i "štetočinsko delovanje" lidera Srpske radikalne stranke.

Prenosimo vam odlomak iz pomenute knjige:

"Šta se krije iza tapaciranih vrata koja se nalaze u predsedničkom kabinetu Magistrata Srpske radikalne stranke? Odgovor na to pitanje znao je samo Vojislav Šešelj i još jedna osoba.

Šefica kabineta Vojislava Šešelja – Ljiljana Mihajlović.

Po odlasku Šešelja u Hag ključevi od “tapaciranih vrata” ostali su kod Ljiljane. U odvojenu prostoriju, iz koje se ulazi iz kabineta, niko nije mogao da uđe niko osim nje. Sve do povratka Šešelja, kada su vrata ponovo otvorena.

Šta je to bio toliko važno u njoj, da niko nije smeo da ulazi u tu prostoriju, pa čak ni visoki funkcioneri stranke i članovi porodice. Oni posebno.

Nalazio se krevet.

U tom krevetu završile su mnoge funkcionerke i službenice SRS i to im je bila odskočna daska za napredak u političkoj karijeri. Odatle je Vojislav Šešelj kadrirao i brinuo o “gorućim problemima” Srbije.

Svi su dobro znali šta se sprema kada Vojislav krene niz dugački hodnik Magistrata i počne redom da otvara kancelarije. Tražio je žrtvu za novo iživljavanje.

Kako je to kada se završi sa Vojislavom Šešeljem sa one strane tapaciranih vrata, ispričala nam je iz prve ruke upravo …"

BONUS VIDEO: VODOPAD KULJA IZ NEBODERA! Nije havarija kod komšije, već spektakularni slap od 108 metara! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.