KO JE RADA TRAJKOVIĆ? TO JE ONA ŠTO SE BORI ZA KOSOVO SA SAVSKOG VENCA? Vučić oštro odgovorio srpskoj političarki
Vučić odgovorio na prozivke Rade Trajković, Foto: Beta / Miloš Miškov, Fonet

REAKCIJA

KO JE RADA TRAJKOVIĆ? TO JE ONA ŠTO SE BORI ZA KOSOVO SA SAVSKOG VENCA? Vučić oštro odgovorio srpskoj političarki

Merkelovoj sam, kao i svima ostalima, sve što je trebalo rekao u lice, rekao je predsednik Srbije

Objavljeno:

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić je iz Istanbula komentarisao izjave srpske političarke sa Kosmeta Rade Trajković.

On je reagovao pošto je ona izjavila da je Vučić radio iza leđa nemačkoj kancelarki Angeli Merkel i da ju je razočarao.

“Merkelovoj sam, kao i svima ostalima, sve što je trebalo rekao u lice, kao što sam bio spreman i meni da se kaže sve u lice, ali nisam spreman da razgovaram sa "svakim ko pomisli da je važan samo zato što je nešto izgovorio protiv mene", rekao je Vučić. Kaže da je Merkelovoj sve rekao u lice, ali i upitao ko je Rada Trajković. "Ko je Rada Trajković, izvinite? Je l" ona odbornik na Savskom vencu možda, jel je birao neko na Savskom vencu pošto tamo živi, a nešto priča o Kosovu, pa vas pitam koga ona predstavlja", rekao je Vučić odgovarajući na novinarsko pitanje. Upitao je i šta da komentariše - "to što jedne novine ne znaju šta će drugo, iscrpe sve one koji ga mrze po ceo dan, pa onda dođu do toga šta kaže Rada Trajković?".

"Koga ona predstavlja? Je l ima sto Srba koji su za nju bilo gde na planeti zemlji? Nema. A šta sam to radio njoj iza leđa? Pa, ja sam Angeli Merkel sve u lice rekao. Mislim da mi je tada rekla: "Da to nisi ti, Aleksandre... Ja sam rekao "možeš da radiš sa mnom šta hoćeš, ali ja tako mislim". Kao što vidite, sa njima vrlo otvoreno razgovaram, kao i danas što sam razgovarao sa parlamentarcima. I svima sve kažem u lice, kao što sam uvek spreman svakom da kažem u lice, i da čujem volim sve u lice, ali od onog ko nekog predstavlja, ali nisam spreman da razgovaram sa svakim ko pomisli da bi bio važan zato što je nešto izgovorio protiv mene. Pitajte Merkel šta misli o tome...”, rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.