Ma, da li je ovo realno: U školi tražili od dece da naslikaju Vučića?! (FOTO)

welcome to vučićland

Ma, da li je ovo realno: U školi tražili od dece da naslikaju Vučića?! (FOTO)

Na Tviteru se pojavila informacija da je u OŠ "Mlada pokolenja" u Kovačici od učenika traženo da nacrtaju premijera Aleksandra Vučića, a mi smo proverili da li je to istina
Objavljeno: 18:23h

Na društvenim mrežama pojavila se šokantna informacija da su se pojedini roditelji žalili kako su njihova deca zloupotrebljena u političke svrhe, kad im je na času zatraženo da nacrtaju premijera Aleksandra Vučića. Sramota kakva se ne pamti: Tviteraši razvaljuju SNS zbog sklanjanja matematičara s balkona! (FOTO) Na Tviteru se zatim pojavila informacija da je reč o OŠ "Mlada pokolenja" u Kovačici, ispred koje su, navodno, pre nekoliko dana predstavnici SNS-a delili deci bombone.

Kako bismo proverili i drugu stranu priče, pozvali smo direktorku OŠ "Mlada pokolenja" u Kovačici i pitali je da li zna da je tako nešto traženo od učenika u ovoj obrazovnoj ustanovi. Ovo je video zbog koga prozivaju Ivana Ivanovića: Deca tvrde da Vučić mora da ode! - Odakle vam to? Dezinformacija. Mi smo mala i multietnička sredina, politika u školu nikad nije ulazila, svi radnici škole na čelu sa mnom su potpuno apolitični. Ovde rade profesionalci - odgovorila je. Na pitanje da li zna da su pre nekoliko dana ispred škole predstavnici SNS delili deci bombone, zaprepastila se. - Ne mogu da verujem! Prvi put čujem za to. To nije moja odgovornost - ogradila se. Zanimljio je da se na Tviteru oglasio i ilustrator Marko Somborac, ograđujući se da, ako je informacija istina, onda je to vrhunac zloupotrebe dece u političke svrhe.

Nakon toga Somborac je, na sebi karakterističan način, sve okrenuo na šalu.

(M.R.I.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.