ESPRESO JE U VRHU MOJIH PRIORITETA! Ministar Antić posetio naš štand na Sajmu medija (VIDEO)
Aleksandar Antić je bio naš gost, Foto: Espreso.co.rs

ministar energetike

ESPRESO JE U VRHU MOJIH PRIORITETA! Ministar Antić posetio naš štand na Sajmu medija (VIDEO)

On je sa nama razgovarao o tome kako reaguje na negativne vesti o sebi u medijima i takođe o načima na koje se sve informiše

Objavljeno: 16:47h
Darko Zlojutro

Aleksandar Antić, ministar energetike u Vladi Srbije bio je gost našeg portala na Sajmu medija.

On je sa nama razgovarao o tome kako reaguje na negativne vesti o sebi u medijima i takođe o načima na koje se sve informiše.

Imali smo tu čast, da je Aleksandar Antić u uključenju uživo instalirao Espreso aplikaciju preko koje će moći da prati najnovije informacije koje izlazi na našem portalu.

Ja kao neko ko se bavi politikom previše vremena provodim u čitunju vesti, Espreso je u vrhu mojih prioriteta. Uvek treba biti adekvatno informisan, a digitalizacija nam olakšava posao, možemo da budemo sada više nego ikada pre najbže informisani.

rekao je Antić.

Na pitanje kako reaguje kada pročita neku lošu vest o sebi, on je rekao da je jedina loša vest zapravo ako je neistinita.

Ja svoj posao radim najbolje moguće, a mediji rade svoj deo posla i u toj interakciji ja duboko verujem da postajemo bolji. Ukoliko neka vest nije tačna, pokušavam da im prenesem tačnu informaciju .Trudim se da sa medijima imam odnos na bazi međusobnog uvažavanja i razumevanja.

zaključio je Antić.

Pogledajte naš intervju sa ministom energetike u nastavku:

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.