VUČIĆ ČESTITAO SLAVU SNS: Želim svima mir, ljubav i mnogo radosti! Mnoga iskušenja su tek pred nama!
Vučić je čestitao slavu SNS, Foto: Printscreen/Facebook

sveta petka

VUČIĆ ČESTITAO SLAVU SNS: Želim svima mir, ljubav i mnogo radosti! Mnoga iskušenja su tek pred nama!

Goste očekuje ovogodišnji domaćin slave, potpredsednik stranke Milenko Jovanov

Objavljeno:

Srpska napredna stranka (SNS) danas u centralnim prostorijama na Novom Beogradu obeležava slavu Svetu Petku, a goste očekuje ovogodišnji domaćin slave, potpredsednik stranke Milenko Jovanov.

Gostima se prvo obratio predsednik stranke Aleksandar Vučić.

- Želim mir, ljubav i mnogo više radosti. Mnogo iskušenja je pred nama, neće biti lako, ali sam uveren da ćemo sledeću salvu da dočekamo u još boljem raspoloženju - rekao je predesnik Vučić.

On se zahvalio Jovanovu koji je bio dobar domaćin, ali i svim članovima SNS-a.

On je ponovio da mu je žao ljudi koji svoju slavu pokušavaju da steknu na negaciji strašnih zločina koji su počinjeni nad Srbima.

- Počasvovan sam što sam u društvu kralja Aleksandara Karađorđevića. Za nas je važno da poštujemo sve tuđe žrtve, ali nikom ne smemo da dozvolimo da vređa Srbe i moramo da reagujemo i da odgovorimo na miran način - odgovorio je Vučić na pitanje o poslednjoj provokaciji koja je stigla iz Hrvatske, a prema kojoj se relativizuje fašizam, umanjuje broj žrtava u Jasenovcu, a Srbi optužuju za stogodišnji teror.

- Srbija je jača zbog napredka ekonmije, donosimo sami odluke, na šta sam veoma ponosan jer nije lako napraviti nezavisnu državu u 21. veku bez značajnih rudnih bogatstava. Mi ćemo da nastavimo da se razvijamo, a oni neka vređaju mene - dodao je predsednik Srbije.

Koalicioni partneri su takođe pozvani u goste, Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Aleksandar Antić i drugi.

Bonus video:

Ministar Đorđević za Espreso otkrio kako se snalazi na društevnim mrežama, ali i sve o vatrenom navijanju za Crvenu Zvezdu!

(Espreso.co.rs /


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.