NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Firma mog oca nije imala dinar prometa, nijedan metak nisu prodali!
Stefanović je rekao da se sve optužbe na račun njegovog oca mogu proveriti, Foto: Fonet

optužbe

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Firma mog oca nije imala dinar prometa, nijedan metak nisu prodali!

Jeremićeve optužbe demantovao je ministar policije

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da nijedna kompanija njegovog oca, Branka Stefanovića, nije imala ni dinar prometa, a što se, kako je naveo, vrlo lako može proveriti.

- Nijedna kompanija moga oca nikada ništa nije proizvela, kupila ili prodala. To vrlo lako može da se vidi. Nijedan jedini metak - ekao je Stefanović u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanje šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića da li je tačno da se njegov otac bavi trgovinom oružjem i da li je ocu dao novac za to.

Stefanović je rekao da Obradović iznosi izmišljotine, a da je njegov partener u Savezu za Srbiju Vuk Jeremić bio ministar koji davao kompanijama dozvole za trgovinu oružjem.

Ministar je dodao da se neke evropske policije interesuju zbog pranja novca zbog Obradovićevih koalicionih partnera.

- Videćemo u kakvom društvu sedi Obradović - kazao je Stefanović i dodao da lideri Saveza za Srbiju žele da ponovo "očerupaju zemlju" i "zauzmu fotelje".

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je ranije da je Branko Stefanović, otac Nebojše Stefanovića, blisko povezan s trgovcem oružjem koji na prodaji naoružanja Saudijskoj Arabiji zarađuje desetine miliona dolara, a to oružje ilegalnim kanalima završava na ratištima u Jemenu i Siriji.

Bonus video:

KRATKI ESPRESO 7 (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.