VUČIĆ JE ČESTO USAMLJEN... Miloš Vučević REKAO istinu o borbi unutar SNS
Miloš Vučević u razgovoru sa Aleksandrom Vučićem, Foto: Marina Lopičić

Traži veću podršku za predsednika

VUČIĆ JE ČESTO USAMLJEN... Miloš Vučević REKAO istinu o borbi unutar SNS

Apsolutna je neistina da osnivač SNS Tomislav Nikolić planira osnivanje nove političke organizacije, kaže potpredsednik SNS Vučević

Objavljeno:

Potpredsednik SNS Miloš Vučević govorio je o najavljenim promenama u vladajućoj partiji.

“Pa ne znam da li će se to desiti do kraja nedelje... Svakako će biti provere rada svakog funkcionera stranke. To je medijski atraktivno da se licitira, pominje se, ali ne znači da korespondira sa istinom. Činjenica je da je svako od nas promenljiv, a SNS insistira na odgovornoj politici. Stranka nije konzervirana i otvorena je i za nove ljude“, naveo je Vučević.

On je istakao da će na udaru biti “oni koji imaju drugačije stavove od stavova stranke“. “To su oni koji dezavuišu ono što radi predsednik države i stranke, oni koji radom na terenu bacaju senku na ugled SNS, oni koji se krijući iza imena Aleksandra Vučića i SNS i ponašaju se najblaže rečeno nekoraktno, oni koji na višim nivoima vode politiku koja nije usmerena kao politika Vlade i predsednika“, istakao je Vučević.

Dodao je i da je “apsolutna neistina da osnivač SNS Tomislav Nikolić planira osnivanje nove političke organizacije“. Naveo je da će biti proveren rad svih funkcionera, pa i Nikolićevog sina Radomira, koji je gradonačelnik Kragujevca. Prokomentarisao je i način “odbrane premijerke i predsednika“. “Nismo branili premijerku dovoljno, svi mi koji smo imali moralnu i političku obavezu. Ja sam sebe kritikujem i ne mogu da objasnim sebi zašto nisam reagovao. Zameram nam da nismo dovoljno branili niti dovoljno branimo Aleksandra Vučića, često je usamljen kada se nađe pod baražnom paljbom optužbi“, zaključio je Vučević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.