BIVŠA POSLANICA DOSTA JE BILO PRISTUPILA NARODNOJ STRANCI: Nastavljam gde sam stala
Svetlana Kozić je rekla da je Narodna stranka njen izbor jer je programom podudarna političkim stavovima, Foto: Privatna arhiva

transfer

BIVŠA POSLANICA DOSTA JE BILO PRISTUPILA NARODNOJ STRANCI: Nastavljam gde sam stala

Ona je dodala da u Narodnoj stranci vidi priliku da snažnije utiče na neophodne promeni vlasti u Srbiji

Objavljeno: 11:50h

Svetlana Kozić, narodna poslanica Skupštine AP Vojvodine, i bivša predsednica poslaničke grupe Dosta je bilo u Skupštini Vojvodine, donela je odluku da svoje političko delovanje nastavi u Narodnoj stranci. Ona je istakla da je Narodna stranka njen izbor, jer je programom podudarna političkim stavovima za koje smatra da su važni i na kojima je do sada radila.

- Narodna stranka mi pruža priliku da nastavim gde sam stala. Ona mi omogućava da se bavim pokrajinom Vojvodinom, decentralizacijom, ekonomskim uslovima za razvoj poljoprivrede i preduzetništva, o čemu sam i do sada imala najveći broj analiza, predloga politika i obraćanja javnosti - rekla je Kozić.

Ona je dodala da u Narodnoj stranci vidi priliku da snažnije utiče na neophodne promeni vlasti u Srbiji.

- U odnosu na moj prethodni rad, menja se samo jedna značajna stvar, a to je snaga političkog delovanja. Od sada mogu da se oslonim na preko 100 odbora i povereništava širom Srbije, koliko ih Narodna kao najjača opoziciona stranka u Srbiji trenutno ima, a taj broj raste zahvaljujući odličnoj timskoj atmosferi i odlučnosti čelnih ljudi Narodne da borba za Srbiju uspe - zaključila je Kozić.

Stavove građana i Narodne stranke u Skupštini AP vojvodine uz poslanicu Svetlanu Kozić predstavlja i poslanik i nedavno izabrani predsednik odbora Narodne stranke Novi Sad Borislav Novaković.

Svetlana Kozić bila je predsednica poslaničke grupe Dosta je bilo u Skupštini Vojvodine, ali je krajem marta isključena iz Pokreta, zbog, kako su tada naveli "kršenja Statuta, vrednosti i principa DJB, nepoštovanja odluka organa stranke, pokušaja stvaranja klanova i urušavanja cele organizacije".

Bonus video:

KRATKI ESPRESO 7 (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.