Ko bre nije hteo da me pozdravi?! SNS osudila predsednika opštine jer se nije javio Vučiću!

Potpuni hit

Ko bre nije hteo da me pozdravi?! SNS osudila predsednika opštine jer se nije javio Vučiću!

SNS tvrdi da je ponašanje predsednika opštine Gornji Milanovac Milisava Mirkovića neodgovorno jer nije došao da pozdravi premijera Aleksandra Vučića
Objavljeno:

Na "ribanju" zbog Vučića. I Sloba bi mu pozavideo: Šta je sve Vučić uspeo da otvori za samo nedelju dana?! (FOTO) Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković meta je kritika lokalnih naprednjaka jer nije bio u delegaciji kada je predsednik Vlade došao da svečano otvori tunel Savinac.

Fonet
Tako je poslanik i predsednik Opštinskog odbora SNS Dejan Kovačević rekao za prvog čoveka Milanovca da se ponašao neodgovorno. Mirković je član Socijalističke partije Srbije (SPS), a ove dve stranke su u koaliciji u lokalnoj vlasti. Ova ocena naprednjaka izazvala je reakciju u SPS, a predsednik opštine je objasnio da je toga dana bio u Konfekciji "Rudnik" gde za desetak dana treba da se zaposli 300 radnika i da je vođen razgovor sa novim vlasnikom. - Na Savinac je išao moj zamenik i predstavnik Javnog preduzeća za puteve, a ja sam razgovarao sa radnicima i novim vlasnikom oko početka proizvodnje, što je od životnog značaja - rekao je Mirković.
Zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović (SPS) je rekao da ih koalicioni partneri nisu ni obavestili o dolasku premijera Aleksandra Vučića već su to saznali iz "drugih izvora", ali su i uprkos tome bili prisutni. Vučićev kum mora da objavi svoju biografiju! Sud poništio rešenje Vlade da je to tajna! - Da su nas obavestili mogli smo zajedno da organizujemo da narod dođe u većem broju, a najmanje je bilo iz Gornjeg Milanovca, već su stigli iz drugih krajeva Srbije - rekao je Milovanović. (Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.