KOSOVO JE DEO GLOBALNE KOALICIJE U BORBI PROTIV TERORIZMA?! Haradinaj ponovo lupio pa ostao živ!
Ramuš Haradinaj, Foto: Beta

neverovatno!

KOSOVO JE DEO GLOBALNE KOALICIJE U BORBI PROTIV TERORIZMA?! Haradinaj ponovo lupio pa ostao živ!

U saopštenju se navodi da je Haradinaj obavestio Salesa o napretku i zalaganju Kosova za jačanje vladavine reda i zakona i konsolidaciji bezbednosnih institucija

Objavljeno:

Lažni premijer samoproglašenog Kosova, Ramuš Haradinaj, ocenio je danas da je Kosovo deo globalne koalicije u borbi protiv terorizma, nasilnog ekstremizma i radikalizma, koju predvode SAD, saopšteno je iz Vlade Kosova.

Haradinaj se danas sastao sa koordinatorom za borbu protiv terorizma u Stejt departmentu, ambasadorom Nejtanom Salesom, sa kojim je razgovarao o aktuelnim političkim pitanjima na Kosovu i jačanju saradnje Kosova i SAD-a.

U saopštenju se navodi da je Haradinaj obavestio Salesa o napretku i zalaganju Kosova za jačanje vladavine reda i zakona i konsolidaciji bezbednosnih institucija, kao i da je kazao da je Kosovo deo globalne koalicije u borbi protiv terorizma.

- Zalažemo se za stratešku saradnju sa SAD u svim oblastima od zajedničkog interesa. Svesni smo i zahvalni na kontinuiranoj podršci koju ste dali u teškim vremenima, i sada u sprovođenju demokratske izgradnje države - rekao je Haradinaj.

Lažni funkcioner, a bivši terorista OVK zatražio je podršku SAD-a za prijem Kosova u Interpolu i u drugim značajnim međunarodnim organizacijama.

Ambasador Sales je pohvalio napredak "Kosova" i rekao da će Šiptari u budućnosti i dalje imati podršku SAD-a, ocenivši istovremeno da su jačanje "vladavine zakona i demokratski razvoj zemlje važni na evro-atlantskom putu".

Bonus video

KRATKI ESPRESO 7

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.