NE MOGU DA ISKLJUČIM VANREDNE IZBORE! Vučić otkrio kada ćemo na glasanje i od čega zavisi REKONSTRUKCIJA VLADE!
Vučić razmišlja i o vanrednim izborima, Foto: Beta / Miloš Miškov

PONOVO IZBORI

NE MOGU DA ISKLJUČIM VANREDNE IZBORE! Vučić otkrio kada ćemo na glasanje i od čega zavisi REKONSTRUKCIJA VLADE!

Tačno je da sam sinoć imao sastanak sa ljudima iz SNS u koje imam najveće poverenje, rekao je predsednik Srbije

Objavljeno: 15:15h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da je razgovarao sa najbližim saradnicima iz Srpske napredne stranke ali nije želeo da kaže da li je bilo reči o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora.

"Tačno je da sam sinoć imao sastanak sa ljudima iz SNS u koje imam najveće poverenje. To je jedino tačno. Redovni izbori su 2020. godine ali ako pritisak bude veliki i ako ljudi budu želeli izbore, jer ih narod mnogo voli... ne mogu da sasvim isključim mogućnost da izađemo u susret onima koji to hoće", rekao je Vučić.

On je novinarima u pauzi Beogradskog bezbednosnog foruma rekao da ne želi da, kao bivša pokrajinska vlast Vojvodine pod vođstvom Bojana Pajtića, vlada i u momentu kada ima podršku pet ili šest odsto, iako su izbori na redu 2020. godine.

Vučić je izjavio i da ima poverenje u ministre Vlade Srbije dok mu premijerka Ana Brnabić ne kaže drugačije.

"Ako Ana (Brnabić) kaže drugačije, onda ćemo ići u rekonstrukciju Vlade Srbije ili na nove izbore. Imamo sastanke, razgovaramo pa ćemo da vidimo u budućnosti. Već u martu ulazimo u izbornu godinu i onda je sve moguće", rekao je Vučić upitan da li će ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović snositi sankcije jer nije reagovala na izjavu ambasadora SAD Kajla Skata da je Kosovo nezavisno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.