BAR TRI MINISTRA IZ VLADE SANJAJU DA RADE U BIA! Vučić otkrio najveću želju funkcionera iz NEMANJINE 11 (FOTO)
Aleksandar Vučić i Bratislav Gašić obratili su se gostima u BIA, Foto: Filip Plavčić

REKAO ISTINU

BAR TRI MINISTRA IZ VLADE SANJAJU DA RADE U BIA! Vučić otkrio najveću želju funkcionera iz NEMANJINE 11 (FOTO)

"Više bi voleli da budu u BIA nego u svojim ministarstvima", rekao je predsednik Srbije

Objavljeno:

Srbija nema veći interes od očuvanja slobode, a kada nju imate, uz mir i stabilnost, ne plašim se za ekonomski napredak zemlje, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je to naveo na obeležavanju 16 godina BIA i dodao da je lako biti protiv svoje države, "ali je divno i uzvišeno biti uz nju".

Vučić je pripadnicima BIA čestitao njihov dan i rekao da je zadivljen onim što rade kako bi sačuvali interese države Srbije.

On je zahvalio premijerki Ani Brnabić i Vladi Srbije na tome što pomažu i rade na daljem razvoju uslova rada pripadnika Agencije.

Kako je rekao, značaj BIA u bezbednosnom sistemu je veliki, o čemu, kaže, govori i činjenica da imamo bar tri ministra "koji bi više voleli da budu u BIA nego u svojim ministarstvima".

Predsednik Srbije je ukazao da pripadnici BIA, za razliku od drugih, nemaju subote i nedelje, jer i oni koji bi da ugroze bezbednost Srbije stalno to rade, da se suočavaju sa brojnim rizicima, da je na sceni neprikrivena borba svetskih sila za dominaciju, takođe i radikalni ekstremitzam i terorizam...da u BIA nemaju pravo na štrajk, na proteste, a imaju obavezu da štite državu više od bilo koga". Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.