ŽESTOK FAJT ĐILASA I OLIVERE ZEKIĆ: Ko je FAŠISTA, a ko BOT? Letelo perje ispred REM! (VIDEO)
Đilas i Zekić su ušli u raspravu ispred REM-a, Foto: filip plavčić

rat do istrebljenja

ŽESTOK FAJT ĐILASA I OLIVERE ZEKIĆ: Ko je FAŠISTA, a ko BOT? Letelo perje ispred REM! (VIDEO)

Đilas je rekao Zekić da ga slobodno tuži, a on će pozvati svedoke

Objavljeno: 13:23h
Milka Radović

Savez za Srbiju održao je konferenciju za medije ispred Regulatornog tela za elektronske medije (REM). U trenutku dok se novinarima obraćao osnivač Saveza za Srbiju Dragan Đilas, pojavila se članica Saveta REM-a Olivera Zekić, koja je ušla u raspravu sa Đilasom.

- Je l' mogu ja gospodine Đilas ispred Regulatornog tela, znate šta je problem? Ne znate zakone - rekla je Zekić noseći u rukama dokumentaciju koju je htela da mu pokaže. Đilas joj se zahvalio, krenuo da ide, a onda nastavio.

Pogledajte u videu kako je izgledalo:

- Kažite novinarima, ovo saopštenje kad ste bili u Istri, je l' vam gospodin Vučić diktirao ili ste ga sami smislili? Imam svedoke koji su bili pored vas - pitao je Đilas Zekićevu, a onda joj rekao zašto ne prizna da joj direktno diktira, na šta je ona rekla da bi mu vrlo rado dala zakon koji ne zna.

foto: Filip Plavčić

- Meni bilo ko diktira - pitala ga je Zekić, na šta joj je on rekao da ga tuži, a on će pozvati svedoke.

- Ovo što radite je čist fašizam. Izigravate domaću verziju Informbiroa gospodine Đilas, i ostali iz ove kombi koalicije - rekla je Zekić Đilasu, a onda je lider Dveri Boško Obradović rekao novinarima da će sada da se održi konferencija Srpske napredne stranke, jer se posle konferencije Saveza za Srbiju Olivera Zekić obratila novinarima.

Bonus video:

Igor Mirović - intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.