VOĐA NOĆNIH VUKOVA NAPAO KAJLA SKOTA I PORUČIO MU: Prenesite Amerikancima da je Kosovo srce Srbije! (FOTO)
Saša Savić nije želeo da ćuti na izjavu Kajla Skota, Foto: Beta / Emil Vas, Fejsbuk

HAOS U NAJAVI

VOĐA NOĆNIH VUKOVA NAPAO KAJLA SKOTA I PORUČIO MU: Prenesite Amerikancima da je Kosovo srce Srbije! (FOTO)

Saša Savić oštro je odgovorio američkom ambasadoru

Objavljeno:

Šef Noćnih vukova u Srbiji Saša Savić odgovorio je ambasadoru SAD u Beogradu Kajlu Skotu na njegovu izjavu da je Vlada Kosova prava a ne takozvana vlada i optužio ga da podržava teroriste.

Savić je odmah nakon izjave Kajla Skota da je "Kosovo nezavisna država" na svom Fejsbuk profilu postavio sledeći post:

"Prenesite vašim zvaničnicima da je Kosovo i Metohija Srbija... Da ste Vi, vaša vlada, regularni svetski teroristi, jer iste podržavate i tako ste saučesnici u delu... Da ste dužni da nam vratite Kosovo jer ste nam ga zajedno sa njima oteli... A sada nas ucenjujete... Da ste dužni da nam nadoknadite štetu, koju ste naneli Srbiji, građanima Srbije, a ne kao Vi nas pomažete... Da ste dužni da lečite naš narod koji je oboleo od posledica vašeg Humanog anđela i OSIROMAŠENOG URANIJUMA... I da, nemojte više da mi hapsite ljude i članove Noćnih Vukova po našim Svetinjama, da nam branite da iste posećujemo, molimo se u njima i klanjamo zato jer se molimo da Vam Bog oprosti za sva zlodela koja ste nam učinili, a nama podari mir, slogu, zdravlje i blagostanje...", napisao je on.

Podsetimo ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot je izjavio da kosovska vlada nije takozvana već Vlada Kosova, koje je nezavisna i suverena zemlje, sa svojim izabranim predstavnicima.

Saša Savić udario na Kajla Skota
Saša Savić udario na Kajla Skotafoto: Fejsbuk

"Nije tzv. vlada Kosova već Vlada Kosova, mi posmatramo Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu. Oni su izabrani predstavnici Kosova i sa njima imamo kontakte kao sa bilo kojim predstavnicima neke države u regionu", rekao je američki diiplomata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.