LDP PROTIV OSTATKA OPOZICIJE: Vidim da su svi ćutali kad je Boško Obradović dokazivao koliko je glup!
Žujović je odgovorio opoziciji na Fejsbuku, Foto: Filip Plavčić, Fonet

FAJT ZA SVE PARE

LDP PROTIV OSTATKA OPOZICIJE: Vidim da su svi ćutali kad je Boško Obradović dokazivao koliko je glup!

Đorđo Žujović je rekao da je većina govornika videla izbore samo na Tviteru

Objavljeno:

U petak su opozicione stranke održale okrugli sto na kojem su pričale o fer izbornim uslovima i slobodnim medijima u Srbiji. Na ovom skupu nije bilo LDP-a, za koje je rečeno da nemaju šta da traže na sastanku opozicije, aludirajući na to da su oni uz vlast. Ovo se naravno nije svidelo Đorđu Žujoviću, koji je u svom statusu na Fejsbuku objasnio svoje viđenje opozicionog sastanka, i rekao "da oni nemaju ideju šta da rade, i to ne sa Srbijom, nego nemaju ni plan za svoj lični život."

- Vidim da su ovi što su ćutali u petak kada je Boško Obradović dokazivao koliko je glup zapravo, počeli da objašnjavaju kako eto mi nemamo šta da trazimo na sastanku opozicije, jer zamisli postoji valjda neka komisija koja se sastaje na tajnoj lokaciji i izdaje dozvole ko je pravoverni borac protiv Vučića. Onog Vučića kome se nisu vadili iz kancelarija dok nisu svi dobili voljno - napisao je Žujović na Fejsbuku, a onda se osvrnuo na sastanak.

Žujović je rekao da je sastanak "o nekakvim izbornim uslovima više ličio na komemorativni skup, nego na sastanak ljudi koji imaju ideju šta da rade".

- I to ne sa Srbijom, sumnjam da imaju lični plan za svoj život. Većina govornika videla je otprilike izbore samo na Tviteru, dok je sve ispod Bubanj potoka za njih i dalje velika misterija. Evo, deset godina je od nastanka SNS. Radili smo moji prijatelji i ja izbore u Vrnjačkoj Banji, Knjaževcu, Prijepolju, Rumi, Zemunu i Voždovcu nekoliko puta, Boru, Negotinu, Aranđelovcu, Majdanpeku, Kosjeriću, Zaječaru, Vrbasu i na još mnogo mesta... Nigde, ali bukvalno nigde nisam video te ljude sa sastanka u petak. Dok smo se mi jurili sa naprednjacima, a oni koji ovo čitaju a bili su sa mnom tamo, znaju o čemu govorim, oni su negde čučali po ministarstvima, ćoškovima kancelarija, glumili velike političare, molili Vučića za neki poslić, obećavali mu i nudili se, pokušavali da posle opstanu, budu neki njegovi kandidati za ko zna šta... U suštini od opozicionog staža, sve zajedno imaju pedesetak statusa na društvenim mrežama i desetak tračeva o drugima ljudima koje nikada nisu videli i sreli, ali time fasciniraju svoju površnu okolinu - napisao je Žujović.

Žujovića je podržao i lider LDP-a Čeda Jovanović, koji je rekao da se više radikala tuklo sa Đorđom nego što je bilo na Živkovićevoj konferenciji, kao i na protestu Saše Jankovića...

Bonus video:

Igor Mirović - intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.